Τριάντα χρόνια μετά από την πρώτη της εμφάνιση στο Ηρώδειο η Νάνα Μούσχουρη επέστρεψε στο αρχαίο ωδείο, για να γιορτάσει τα ογδοηκοστά γενέθλια της μπροστά σε πέντε χιλιάδες θαυμαστές της, που την υποδέχθηκαν με θέρμη και ενθουσιασμό.

Το μουσικό ταξίδι της μεγάλης ερμηνεύτριας με συντροφιά τις μελωδίες και τους στίχους των μεγαλύτερων Eλλήνων δημιουργών, εντάσσεται στο πλαίσιο της διεθνούς περιοδείας της. Η Νάνα Μούσχουρη αφιέρωσε τη συναυλία της, στα παιδιά του συλλόγου φίλων παιδιών με καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ.

«Η Ελπίδα γιορτάζει φέτος τα 20 της χρόνια. Είναι πολύ σημαντικό και συνεχίζει να έχει όλο και νέα προγράμματα που έχουν μεγαλώσει αρκετά και έχει ένα καινούριο πρόγραμμα που υποστηρίζουμε όλοι, πιστεύω γιατί κάθε παιδί είνα�� και δικό μας παιδί όλα τα παιδιά της Μαριάννας τα αγαπάμε» σημείωσε η κυρία Νάνα Μούσχουρη.

Η διεθνούς φήμης καλλιτέχνης χαιρέτησε την παρουσία της προέδρου του συλλόγου Ελπίδα και εξέφρασε για ακόμα μια φορά τη στήριξή της στην εκστρατεία του συλλόγου Όραμα Ελπίδας και την ενίσχυση της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των οστών.

«Έχει τόσο πολύ αφοσιωθεί. Έξω είναι πάρα πολύ γνωστή για το έργο και βοηθάει και άλλα έργα έξω. Για αυτό είμαι πολύ περήφανη που είναι φίλη μου. Είμαι από τις πιο πιστές στο έργο της» ανέφερε χαρακτηριστικά η κυρία Μούσχουρη.

Η μεγάλη ερμηνεύτρια, με τη παγκόσμια μουσική διαδρομή που αριθμεί 3.000 τραγούδια και πωλήσεις δίσκων που ξεπερνούν τα 300 εκατομμύρια, μοιράστηκε τη σκηνή με την κόρη της Λενού.

Συγκινημένη μοιράστηκε με το κοινό μικρές ιστορίες με αξέχαστους φίλους της , όπως ο Νίκος Γκάτσος, η Μελίνα Μερκούρη και ο Μάνος Χατζιδάκις.