​Η μικρή Πλατεία Προσκόπων (όταν λέμε Πλατεία Προσκόπων, εννοούμε το (σχεδόν) τετράγωνο των οδών Παυσανίου, Αρριανού και Αρχελάου, με πλάτη τη Βασιλέως Κωνσταντίνου που περικλείει την πλατεΐτσα), ήταν πάντα πόλος έλξης για ανθρώπους που δεν συγκινούνται από την ευκολία του mainstream!

unnamed (2).jpg
Παρότι έχουν αρχίσει να δημιουργούνται αρκετά μαγαζιά, τους τελευταίους μήνες ένα μαγαζί όμως κάνει την διάφορα στην καταπράσινη πλατεία. To όνομα αυτού… ΚΡΕΑΤΟΦΑΓΕΙΟΝ, ένα μαγαζί που έχουν αγαπήσει οι λάτρεις του κρέατος και όχι μόνο!

unnamed (4).jpg

unnamed (1).jpg
Το μαγαζί είναι δημιούργημα τριών φίλων του Βασίλη Μεσολογγίτη, του Νίκου Ζώρζου και του Αντώνη Φασίλη. Οι τρεις φίλοι έμειναν μακριά από την λογική των βιομηχανοποιημένων πρώτων υλών που χρησιμοποιούν τα περισσότερα καταστήματα αυτού του είδους και προτιμούν να τα φτιάχνουν όλα μόνοι τους…! Χειροποίητα καλαμάκια χοιρινό, κεμπάπ, μπιφτέκια, όλα παρασκευάζονται καθημερινά στο κατάστημα με φρέσκιες πρώτες ύλες που προμηθεύει καθημερινά ο Νίκος Ζώρζος από το κρεοπωλείο του.

unnamed (3).jpg
Εκτός των καταπληκτικών πιάτων με κρέατα, πρέπει να δοκιμάσετε τα best seller πιάτα… πατάτες του μερακλή, σπιτικά τυροπιτάκια και την στραπατσάδα σε φωλιά…!!

unnamed.jpg
Οι τυχεροί που μένουν κοντά μπορούν δοκιμάσουν τα πιάτα του ΚΡΕΑΤΟΦΑΓΕΙΟΝ και στον χώρο τους μιας και το κατάστημα κάνει και διανομή κατ’ οίκον.

«Κρεατοφαγείον»

Αμύντα 6 (Πλατεία Προσκόπων)
Παγκράτι
Τηλ. 210 72 38 405