​Η ζωή του θρυλικού Τζίμι Χέντριξ θα γίνει ταινία με τίτλο «Jimi: All Is By My Side» και πρωταγωνιστή τον Αντρέ Μπέντζαμιν.

Η ιστορία εκτυλίσσεται στο Λονδίνο μεταξύ 1966 - 1967, πριν ακόμα κυκλοφορήσει το «Are You Experienced?» και αφηγείται την ανακάλυψη ενός εφεδρικού μουσικού και το πώς αυτός πήγε στο Λονδίνο κι έγινε διάσημος. Η ταινία εστιάζει στην άνοδο του Χέντριξ στην καλλιτεχνική μουσική σκηνή του Λονδίνου πριν το θάνατό του στα 27 του χρόνια, στις 17 Σεπτεμβρίου 1970, και τις επιπλοκές που προέκυψαν όταν μια νέα θαυμάστρια (την υποδύεται η Χέιλι Άτγουελ) μπήκε στη ζωή του.

H Ίμοτζεν Πουτς αναλαμβάνει το ρόλο του μοντέλου Λίντα Κιθ, μούσας του Χέντριξ και πρώην του κιθαρίστα των Rolling Stones, Κιθ Ρίτσαρντς, ενώ η Χέιλι Άτγουελ θα ερμηνεύει την άλλη ερωμένη του, την Κάθι Έτσιγχαμ, η οποία γνώρισε τον Χέντριξ το 1967, στα 20 της χρόνια.

Να σημειώσουμε πως στην ταινία δεν θα ακούγεται ούτε ένα ��ραγούδι του Χέντριξ. Οι δημιουργοί αποφάσισαν να χειριστούν διαφορετικά το ζήτημα της μουσικής επένδυσης, αφού δεν τους δόθηκαν τα δικαιώματα.

Η ταινία θα βγει στους κινηματογράφους στις 26 Σεπτεμβρίου και θα έχει την υπογραφή του Τζον Ρίντλεϊ.