Το πιο δυνατό μουσικό event του καλοκαιριού θα ταρακουνήσει την πόλη την Κυριακή 6 Ιουλίου, στην Τεχνόπολις Δήμου Αθηναίων!

Πολλή μουσική από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής σκηνής και μοναδικά happening, θα ξεσηκώσουν το κοινό του STR8 Forward Muzic Fest 2014, που πραγματοποιείται για τέταρτη συνεχή χρονιά και υπόσχεται μια βραδιά γεμάτη ρυθμό, ένταση, μουσική και πολλές εκπλήξεις.

Μία βραδιά με ελεύθερη είσοδο για το κοινό το οποίο θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τα μεγαλύτερα αστέρια στην ίδια σκηνή σε ένα event που πλέον έχει γίνει θεσμός για την καλοκαιρινή Αθήνα.

Η Ελένη Φουρέιρα, ο Midenistis, οι Koza Mostra, η Josephine, ο DJ Kas, ο Στέλιος Λεγάκης, ο OGE και ο RiskyKidd θα προσφέρουν μια μοναδική live μουσική εμπειρία με τη ξεσηκωτική μουσική τους και τα απίστευτα performances τους. Παρουσιαστές της μεγάλης βραδιάς θα είναι οι Δημήτρης Ουγγαρέζος και Μαίρη Ρετσίνα, ενώ τη συναυλία θα ανοίξει το φοιτητικό συγκρότημα που θα αναδειχθεί από τον διαγωνισμό STR8 Forward Bands που «έτρεξε» σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Ιωάννινα.

Και οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ: στο χώρο του STR8 Forward Muzic Fest 2014, ένα Dare & Share! karaoke stage θα περιμένει να αναδείξει μέσα από το κοινό τα επόμενα αστέρια της εγχώριας μουσικής σκηνής! Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν live το ταλέντο και τις φωνητικές τους ικανότητες τους, να απολαύσουν το δικό τους karaoke video στο YouTube και να γνωρίσουν την αποθέωση!

Το STR8 Forward Muzic Fest 2014 υπόσχεται για μια ακόμα χρονιά πολλές μουσικές συγκινήσεις και ανατροπές!

Οι πόρτες ανοίγουν στις 18:00.