​Τριάντα επτά σταθμοί σε όλο τον κόσμο, συνθέτουν έναν τεράστιο συναυλιακό χάρτη που κορυφώνεται την Δευτέρα 14 Ιουλίου, όπου η Νάνα Μούσχουρη θα δώσει μία εορταστική συναυλία στο Ηρώδειο στα πλαίσια της διεθνούς περιοδείας της, με τίτλο «Happy Birthday Τοur».

Η Νάνα Μούσχουρη στηρίζει από την πρώτη στιγμή το έργο της Ελπίδας και με τη φωνή της θέλει να συμβάλει στην εκστρατεία του συλλόγου Όραμα Ελπίδας και στην ενίσχυση της Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.

«Είκοσι χρόνια πριν ήταν η πρώτη καλλιτέχνης που μας πίστεψε και αφιέρωσε την συναυλία της για την ενίσχυση του έργου μας. Έδωσε φτερά στα μηνύματά μας που έφτασαν σε ολόκληρη την Ελλάδα μέσα από την αγγελική φωνή της. Το έκανε με την καρδιά της, με την δική της πρωτοβουλία και αυτό δεν θα το ξεχάσω ποτέ» ανέφερε η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Η κυρία Νάνα Μούσχουρη είπε: «Ο καθένας από εμάς πρέπει να μείνει με την μεγάλη σκέψη για τα παιδιά, με την μεγάλη ευθύνη για τα παιδιά. Είναι πολύ σημαντικό αυτό που προσφέρουμε και κυρίως την αγάπη και την προσοχή σε αυτά τα θέματα. Το τραγούδι μου το αφιερώνω στα παιδιά της Ελπίδας με μεγάλη χαρά».

Στη συναυλία η μεγάλη καλλιτέχνης, η οποία θέλει να γιορτάσει τα 80ά γενέθλιά της στην Ελλάδα, εδώ όπου όλα ξεκίνησαν, θα τραγουδήσει μαζί με την κόρη της Λενού πλαισιωμένη από τέσσερις καταξιωμένους μουσικούς.

Ο Γιώργος Λούκος, πρόεδρος Ελληνικού Φεστιβάλ τόνισε: «Πριν από 5 χρόνια κι εγώ είμαι έλληνας εξωτερικού και ξέρω τι σημαίνει το όνομα Νάνα, είναι το πρώτο όνομα ελληνικό που σου έρχεται στο μυαλό. Με πήραν τηλέφωνο από Καναδά, από Αυστραλία, από Γερμανία και μου έλεγαν θέλουμε να τη δούμε και ας την είχαν δει στη χώρα τους. Ήθελαν να έρθουν να τη δουν στην Ελλάδα».

Μετά το τέλος της συνέντευξης Τύπου για τη συναυλία, που δόθηκε στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων Μαριάννα Βαρδινογιάννη Ελπίδα, η κυρία Μούσχουρη τοποθέτησε στον τοίχο των Αστεριών, ένα αστέρι με το όνομα της, για να θυμίζει πάντα την προσφορά της στα παιδιά που πολεμούν με τον καρκίνο.