Το θέατρο Άβατον με την υποστήριξη της θεατρικής σκηνής Εχετλαίος διοργανώνουν στις 15 Ιουλίου το 1ο Μικρό Φεστιβάλ Θεάτρου, στην καρδιά της τέχνης, στο Γκάζι.

Το Φεστιβάλ θα έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα και τα θεατρικά σχήματα που επιθυμούν να λάβουν μέρος, θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 30 Ιουνίου 2014

Στο πνεύμα του Φεστιβάλ είναι η ανάδειξη και η προβολή όσο το δυνατό περισσότερων νέων δημιουργών, θεατρικών συγγραφέων, σκηνοθετών και ηθοποιών. Η επιτροπή του Φεστιβάλ, θα απαρτίζεται από καταξιωμένους ανθρώπους του χώρου με σημαντική πορεία και έργο πάνω στο θεατρικό χώρο.

Τα βραβεία που θα απονεμηθούν είναι: Βραβείο κοινού καλύτερης παράστασης, Βραβείο Α’ ανδρικού ρόλου (επιτροπή Άβατον) , Βραβείο Α’ γυναικείου ρόλου (επιτροπή Άβατον), Βραβείο νεοελληνικού έργου (επιτροπή Άβατον), βραβείο πρωτοεμφανιζόμενου θιάσου (επιτροπή Άβατον), Βραβείο σκηνοθεσίας (επιτροπή Άβατον).

Οι ομάδες που θα βραβευθούν θα έχουν την ευκαιρία να ανεβάσουν το έργο τους στην σκηνή του θεάτρου Άβατον στις αρχές της θεατρικής περιόδου 2014-2015. Οι υπεύθυνοι του φεστιβάλ αναζητούν επίσης εθελοντές που θα ήθελαν να συμβάλλουν με την παρουσία τους στην επιτυχία της διοργάνωσης.

Πληροφορίες:

Ευπατρίδων 3, Γκάζι, Τ.Κ. 11854.