Το ΚΕΘΕΑ ΕΞ��ΔΟΣ ξεκινά τις φετινές του εκδηλώσεις με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών μουσικά και με δύναμη. «Η δύναμη ν’ αλλάζεις» είναι το μήνυμα της φετινής Παγκόσμιας Ημέρας Κατά των Ναρκωτικών.

Οι άνθρωποι έχουν τη δύναμη να αλλάζουν σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκονται. Μια ευκαιρία χρειάζονται. Το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ είναι εδώ και δίνει αυτή την ευκαιρία σε όσους την χρειάζονται, σε χρήστες ναρκωτικών ουσιών και στις οικογένειές τους.

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου και η Μελίνα Κανά θα μεταφέρουν μουσικά το μήνυμα του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ, την Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014 και ώρα 09.30 μ.μ. στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ.

Δύο από τις πιο σημαντικές τραγουδίστριες της γενιάς τους, η Ελένη και η Μελίνα βρίσκονται μετά από χρόνια πάλι μαζί σε μια παράσταση με τα πιο αγαπημένα τους τραγούδια πειράζοντάς τα, ευγενικά αλλά με άποψη και αισθητική.


Η συναυλία, που διοργανώνεται από το Σύλλογο Οικογένειας & Φίλων των θεραπευτικών προγραμμάτων ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ & ΚΕΘΕΑ ΠΙΛΟΤΟΣ, στοχεύει στην ευαισθητοποίηση του κοινού για το θέμα των εξαρτήσεων, στην υποστήριξη του έργου του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ και αποτελεί πια θεσμό πολιτιστικής προσφοράς στην πόλη μας.


Τιμή Εισιτηρίου: 10 €
Προπώληση εισιτηρίων: Βιβλιοπωλεία «ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ», «ΓΝΩΣΗ» & «PROSPERUS»