Ο Όλιβερ Στόουν συνεχάρη τον Αλέξη Τσίπρα για την επίδοση του κόμματός του στις Ευρωεκλογές μέσω του Facebook και του Twitter.
«Τα καλύτερα νέα έρχονται από την Ευρώπη αυτή την εβδομάδα και είναι η εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ. Συνάντησα Αλέξης Τσίπρα πέρυσι στην Τσεχία. Είναι ένας νέος με ισχυρή ενέργεια για αλλαγή και είναι η καλύτερη ελπίδα για μια χώρα που έχει χτυπηθεί από την ΕΕ. Είναι καιρός να διαλύσει την ΕΕ. Αφήστε κάθε χώρα να καθορίζει το δικό της πεπρωμένο με το δικό της νόμισμα- αυτή είναι η γνώμη μου», έγραψε σήμερα στη σελίδα του στο facebook ο δημιουργός του «Σημαδεμένου» και του «Πλατούν», ενώ λίγες ώρες αργότερα, με νέα ανάρτηση αναδημοσίευσε άρθρο της Guardian που κάνει λόγο για «θρίαμβο» της αριστερής παράταξης.


O γνωστός για τις αριστερές του πεποιθήσεις έκανε αντίστοιχη ανάρτηση και στο Twitter. Οι αναρτήσεις του, πάντως, προκάλεσαν πολλά σχόλια από «φίλους» και «ακολούθους» του, ανάμεσα στους οποίους και Έλληνες με άλλους να διαφωνούν και άλλους να τάσσονται υπέρ του.