Τον Φεβρουάριο του 2014 η Ελένη Καρακάση ξεφύλλισε μουσικά το κεφάλαιο «Έρωτας» στη μουσική παράσταση «Είναι το στρώμα μου… διπλό».

Τρεις μήνες μετά επιστρέφει στο Χυτήριο, αλλά αυτή τη φορά μας δίνει ραντεβού στον πανέμορφο κήπο του. Ετοιμαστείτε για τρεις μαγικές μουσικές βραδιές κάτω από τ’ άστρα.

Μία μουσική ερωτική διαδρομή, που ξεκινά από τον Θεοδωράκη, τον Χατζιδάκι και τον Ξαρχάκο και φτάνει μέχρι τον Κραουνάκη, τον Κηλαηδόνη, τον Μικρούτσικο και τον Λοϊζο. Με ενδιάμεσες στάσεις στον Καλδάρα, τον Ζαμπέτα, τον Σπανό, τον Νικολόπουλο, τον Σαββόπουλο.

Με την υπέροχη φωνή της και το μοναδικό της ταμπεραμέντο, η Ελένη Καρακάση μας θυμίζει λόγια και μουσικές που σιγομουρμουρίσαμε όλοι κεραυνοβολημένοι από έρωτα. Είτε πετώντας στα ουράνια είτε πεσμένοι στα πατώματα.

Με τον Δημήτρη Χρυσανθακόπουλο να τη συντροφεύει στο πιάνο και τον Δημήτρη Χαλιώτη να διαλέγει τα τραγούδια και να βάζει την πινελιά του στις ενδιάμεσες σύντομες πρόζες, η Ελένη Καρακάση μας προσκαλεί να γίνουμε όλοι μια παρέα και να τραγουδήσουμε στον διπλανό μας «στρώσε το στρώμα σου για δυο».

Κι επειδή «η αγάπη θέλει δύο», η Ελένη καλεί κι αυτή τη φορά στη σκηνή μαζί της τρεις εκλεκτούς φίλους της. Έναν για κάθε παράσταση. Μετά τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, τον Μιχάλη Μαρίνο και τον Θανάση Αλευρά που της κράτησαν συντροφιά τον Φεβρουάριο, σειρά έχουν ο Κωνσταντίνος Κωτσαδάμ στις 30 Μαΐου, ο Μέμος Μπεγνής στις 6 Ιουνίου και ο Αδάμ Τσαρούχης στις 13 Ιουνίου.

Special guests:
Κωνσταντίνος Κωτσαδάμ (30/5)
Μέμος Μπεγνής (6/6)
Αδάμ Τσαρούχης (13/6)

Στο πιάνο ο Δημήτρης Χρυσανθακόπουλος
Κείμενα - Επιμέλεια προγράμματος: Δημήτρης Χαλιώτης
Φωτογραφίες: Gio Holgersson
Σχεδιασμός αφίσας: Μιμίκα Καπούλα

Τις Παρασκευές 30 Μαΐου, 6 Ιουνίου και 13 Ιουνίου
Ώρα Έναρξης: 9.30 μ.μ.
Είσοδος: 5 ευρώ
Χυτήριο (Ιερά Οδός 44 – δίπλα στο μετρό Κεραμεικός)
Τηλ. κρατήσεων: 210 3412313