Κυριακή 25 Μαΐου & Κυριακή 8 Ιουνίου 2014 και ώρα 9.30 μ.μ. στον Πολυχώρο Χυτήριο

Το «Almodovar Project» λόγω επιτυχίας, συνεχίζεται στο Χυτήριο και επαναλαμβάνεται για δύο ακόμα βραδιές την Κυριακή 25 Μαΐου και την Κυριακή 8 Ιουνίου.

Τα τραγούδια που τόσο αγαπήθηκαν μέσα από τις ταινίες του ανατρεπτικού σκηνοθέτη Pedro Almodovar, παρουσιάζονται σε ένα αφιερωματικό μουσικό ταξίδι που ξεκινά από το 1980 με την ταινία «Pepi, Luci, Bom y otras chicas del montón» («Η Πέπη, η Λούση, η Μπομ και τ' άλλα Κορίτσια») και φτάνει μέχρι την τελευταία του ταινία «Los amantes pasajeros («Δεν κρατιέμαι»).

Πληγωμένες κόρες, απατημένες σύζυγοι, προδομένες μητέρες, μεγάλοι έρωτες, ανεκπλήρωτοι πόθοι, επίδοξοι καλλιτέχνες και πολλές ακόμη ιδιαίτερες προσωπικότητες ξαναζωντανεύουν μέσα από τα τραγούδια και τα video art του «Almodovar Project».

Διακρίσεις και ιδιαίτερες στιγμές του σκηνοθέτη, αποσπάσματα από ταινίες και γυρίσματα, αξέχαστες χορογραφίες, αγαπημένοι πρωταγωνιστές σε συγκινητικές και αστείες σκηνές, συνοδεύουν το μουσικό αυτό αφιέρωμα που θα σας ταξιδέψει στα μονοπάτια του Almodovar. Το μοναδικό ύφος του σκηνοθέτη αποτυπώνεται στην σκηνογραφία και στο βεστιάριο των καλλιτεχνών.

Τραγούδι: Odalis Palma, Sergio Ponte

Μουσική: Γιάννης Αρζιμάνογλου, Demian Gomez

Video Art: Άννα Τιαγκουνίδου Gomez

Κυριακή 25 Μαΐου & Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Ώρα Έναρξης: 9.30 μ.μ.

Είσοδος: 5€