Το Ίδρυμα Θεοχαράκη, η Λέσχη Αρχιμαγείρων Eλλάδας και η εταιρεία Yolenis LTD διοργανώνουν από κοινού, την εβδομάδα 5-11 Μαΐου 2014, την 1η Συνάντηση της Εικαστικής με τη Γαστρονομική Τέχνη.

Οι Executive Chef της Λέσχης Αρχιμαγείρων -στο πλαίσιο του GReat Kouzina- προμηθεύονται προϊόντα Ελλήνων παραγωγών από το ηλεκτρονικό delicatessen www.yolenis.com και παρουσιάζουν μεσογειακές συνταγές από επτά περιφέρειες/κουζίνες της Ελλάδας: Αιγαίου, Κρήτης, Επτανήσων, Πελοποννήσου, Μακεδονίας & Θράκης, Ηπείρου, Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία, καθημερινά 13.00. – 15.00. στο Café Merlin με θέα στον Εθνικό Κήπο, στον πρώτο όροφο του Ιδρύματος, να ��πολαύσουν μοναδικά και πρωτότυπα πιάτα με συνταγές και προϊόντα που χαρακτηρίζουν την κάθε τοπική κουζίνα.

Mια ξεχωριστή εβδομάδα γεύσεων με σκοπό την προώθηση της αυθεντικής Ελληνικής κουζίνας, των Ελληνικών προϊόντων και μία ιδιαίτερη συνάντηση της Τέχνης με την Υψηλή καλλιτεχνική γαστρονομία με παρουσίαση εκθεμάτων από καραμέλα, ζάχαρη, βούτυρο, λαχανικά και σοκολάτα που θυμίζουν έργα τέχνης.

Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής

Βασίλη και Μαρίνας Θεοχαράκη

Βασιλίσσης Σοφίας 9 & Μέρλιν 1

106 71 Αθήνα, τ: 210-3611206