«Είναι ένα εμβληματικό χρώμα στο Τάνγκο το οποίο συνδέεται με το πάθος, την αγάπη, τη Ζωή, το αίμα στο σώμα μας. Είναι το κυρίαρχο χρώμα στο κραγιόν που φοράει μια γυναίκα και μπορεί να τονίσει μια σκέψη μας στο χαρτί... Αυτό είναι και το σκεπτικό με το οποίο αυτό το χρώμα επικρατεί σε όλη την παράσταση. Το χρώμα της ρίζας του chakra που μας συνδέει με τη Γη. Όπως ακριβώς και ένας δημοφιλής χορός, όπως το Τάνγκο, το κάνει!».

Αυ��ά δηλώνει ο δημιουργός και σκηνοθέτης τουTango in Red Major”, Gustavo Russo, για τη νέα μουσικο-χορευτική του παραγωγή που θα παρουσιάσει το φετινό καλοκαίρι στις 17 Ιουλίου στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι. Ο ευρηματικός χορογράφος μαζί με την παρτενέρ του Samantha Garcia και 14 χορευτές επί σκηνής ανεβαίνουν στη σκηνή της Τεχνόπολης για να παρουσιάσουν μια παραγωγή όπου πρωταγωνιστές είναι ο χορός και οι καλλιτέχνες που τον εκφράζουν με κοινό παρονομαστή το δυναμισμό και το πάθος τους.

14 χορευτές γεμάτοι ενέργεια μεταξύ των οποίων και ...δύο Έλληνες! Η Χλόη και ο Δημήτρης- ενεργά μέλη μιας από τις πιο ξακουστές ομάδες αργεντίνικου τάνγκο παγκοσμίως που δημιούργησε ο Gustavo Russo.Tου Tango Seduccion- που πρόσφατα μας συστήθηκαν μέσα από βραδινή τηλεοπτική εκπομπή αλλά μέσα από το διαδίκτυο που φιλοξένησε συνέντευξή τους.

Το τάνγκ�� στη φετινή παράσταση του Gustavo Russo είναι σε φόντο κόκκινο! Με κυρίαρχα χρώματα το άσπρο και μαύρο. Με αυτή τη σχεδόν «αυστηρή» τριχρωμία παρακινεί το θεατή σε ένα ��αγικό ταξίδι στην κρυφή και πιο μυστηριώδη πλευρά του Τάνγκο. Σε μια πρωτοποριακή παράσταση στην οποία η Τέχνη δεν έγκειται μόνο στη δεξιοτεχνία των κινήσεων των χορευτών αλλά και στον σημείο που εκείνη ορίζεται μέσα από το χορό.

Πρωτοποριακό και ευφάνταστο τάνγκο, εκρηκτικές χορογραφίες, κινήσεις κοφτές, πάθος δίχως όρια από τον Gustavo Russo και την 14μελή ομάδα του.

Γιατί την Πέμπτη 17 Ιουλίου στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, το Τάνγκο θα είναι σε...

φόντο κόκκινο!! (Tango In Red Major)

Τιμές εισιτηρίων:

Γενική είσοδος: 18€

Καθήμενοι:

  • Ειδική προνομιακή τιμή μέχρι 31 Μαϊου: 20€
  • Από 1 Ιουνίου και κατά τη διάρκεια της προπώλησης: 25€
  • Στο ταμείο την ημέρα της παράστασης: 30€
  • VIP θέσεις (περιορισμένος αριθμός μπροστά στην σκηνή): 35€

Φοιτητές/άνεργοι-με την επίδειξη της ταυτότητας: 12€ (ειδική τιμή γενικής εισόδου)

Πρόσβαση:

Μετρό: ��ταθμός «Κεραμεικός», Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Φωταέριο», Λεωφορεία: 049, 815, 838, 914, Β18, Γ18, Στάση «Φωταέριο»