Ένα από τα ��ημοφιλέστερα ροκ συγκροτήματα των 2000s, οι Φινλανδοί «HIM», θα επισκεφθούν την Ελλάδα για μια μοναδική συναυλία που θα πραγματοποιήσουν την Παρασκευή 1η Αυγούστου στη σκηνή του Stage Volume 1, στο Μοναστηράκι.

Η συναυλία των «HIM» στην Αθήνα, αποτελεί έναν από τους πολλούς σταθμούς της παγκόσμιας περιοδείας τους, που πραγματοποιούν με αφορμή την κυκλοφορία του πρόσφατου δίσκου της μπάντας «Tears on Tape».

Oι Ville Vallo (φωνή), Mikko "Linde" Lindstrom (κιθάρα) και Mikko "Mige" Paananen (μπάσο) δημιούργησαν τους «His Infernal Majesty» το 1991 από τα αρχικά των οποίων προέκυψαν κάποια χρόνια αργότερα οι HIM, συστήνοντας στο παγκόσμιο μουσικό κοινό το love metal τους. Το συγκρότημα γνώρισε αμέσως πολύ μεγάλη επιτυχία, ενώ στην Ελλάδα απέκτησε φανατικό κοινό, μετατρέποντας τους HΙΜ σε ένα από τα πλέον αγαπητά συγκροτήματα στη χώρα μας.

Η χαρακτηριστική φωνή του τραγουδιστή Ville Vallo με το ιδιαίτερο ανδρόγυνο λουκ που λάτρεψαν οι θαυμάστριες, τα κοφτερά κιθαριστικά riffs, τραγούδια όπως τα «Join me in Death», «Right Here in My Arms», «Funeral of Hearts», μαζί με τις μελαγχολικές μελωδίες που μοιράστηκαν με το κοινό τους, απογείωσαν καλλιτεχνικά και εμπορικά τους Him. Σήμερα διανύουν την πιο ώριμη περίοδο της καριέρας του, τη στιγμή που ο τελευταίος τους δίσκος, «Tears On Tape» έστρεψε και πάλι τα φώτα στο συγκρότημα από το Ελσίνκι αποσπώντας πολύ καλές κριτικές.

Με το «heartagram», το ιδιόμορφο logo της μπάντας, σχηματισμένο στη σκηνή του Stage Volume 1, την Παρασκευή 1η Αυγούστου, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά τους αγαπημένους του καλλ��τέχνες, ενώ μέσω της κινητής οροφής του Stage, ο θεατές θα απολαύσουν και τη μοναδική θέα στον νυχτερινό καλοκαιρινό Αθηναϊκό ουρανό.

Η προπώληση των εισιτηρίων για τη συναυλία των «HIM», ξεκινά σήμερα και η τιμή τους ορίζεται στα 26 ευρώ, ενώ την ημέρα της συναυλίας στο ταμείο, η τιμή τους θα είναι 29 ευρώ.