Οι Rolling Stones επιστρέφουν το Φθινόπωρο στην Αυστραλία, απ΄ όπου είχαν φύγει τον περασμένο μήνα, εξαιτίας της αυτοκτονίας της συντρόφου του Mick Jagger, L'Wren Scott, στη Νέα Υόρκη.

ρολλινγ1.jpg

Οι γερόλυκοι της ροκ, χθες Τρίτη ανακοίνωσαν τις νέες ημερομηνίες των συναυλιών τους στην Αυστραλία και στη Νέα Ζηλανδία.

Θα ξεκινήσουν την περιοδεία τους από την Αδελαΐδα στις 25 Οκτωβρίου, και θα ακολουθήσει το Περθ στις 29 του ίδιου μήνα.

Στην Μελβούρνη θα βρίσκονται 1η Νοεμβρίου, 5 Νοεμβρίου στο Χάνγκινγκ Ροκ στις 8 Νοεμβρίου στο Σίδνεϊ, στις 12 και στο Χόου Εστέιτ, στο Χάντερ στις 15 και στο Μπριζμπέιν στις 18.

ρολλινγκ2.jpg

Θα ακολουθήσει, στις 22 Νοεμβρίου, η συναυλία στο Οκλαντ της Νεάς Ζηλανδίας με την οποία λογικά κλείνει η παγκόσμια περιοδεία «14
On Fire» των Stones.

Μάλιστα, έγινε γνωστό μόλις το 1% όσων είχαν αγοράσει εισιτήρια για τις συναυλίες του Μαρτίου και του Απριλίου ζήτησαν τα λεφτά τους πίσω. Οι υπόλοιποι περίμεναν την ανακοίνωση για τις νέες ημερομηνίες, που έγινε τελικά τη Τρίτη.

Οι Rolling Stones επιδεικνύουν εντυπωσιακή ψυχραιμία και πείσμα, αποφασίζοντας να επιστρέψουν στην Αυστραλία και στη Νέα Ζηλανδία, αφού πρώτα θα έχουν περάσει και από την Ευρώπη: Στις 7 Ιουνίου δίνουν μεγάλη συναυλία στην Ολλανδία, για να ακολουθήσoυν η Μαδρίτη στις 25 και το Βέλγιο στις 28 του μήνα.