​Την Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014 στον Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσός, στην Πλατεία Καρύτση, μία λαμπρή και ξεχωριστή βραδιά με πολλή μουσική και αρκετή …διπλωματία διοργανώθηκε από τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος.

Σ�� μία κατάμεστη αίθουσα, καθώς οι 500 προσκλήσεις είχαν εξαντληθεί από ημέρες, οι Ambassadors in Concert in Athens, που είναι Πρέσβεις χωρών από όλο τον κόσμο και υπηρετούν στη χώρα μας, με τη σύμπραξη διακεκριμένων μουσικών και λυρικών καλλιτεχνών προσέφεραν την τέχνη τους σε μια μοναδική μουσική βραδιά με έργα των Schubert, Strauss αλλά και των Χατζηδάκη και Θεοδωράκη. Τα έξοδα της εκδήλωσης καλύφθηκαν από τις χορηγίες της ασφαλιστικής εταιρείας Groupama Φοίνιξ, της Subaru-Agripan AE και της ελεγκτικής εταιρείας KPMG.

Το σύνολο των εσόδων αυτής της ξεχωριστής εκδήλωσης θα καλύψει μέρος από τα εκπαιδευτικά προγράμματα που έχουν ξεκινήσει τα Παιδικά Χωριά SOS σε όλη την Ελλάδα.

Οι Πρέσβεις της Αυστρίας, της Ιαπωνίας, του Μεξικό και της Ινδίας μάγεψαν με την μουσική τους, ο Πρέσβης της Αργεντινής ενθουσίασε με το ξεχωριστό του ταγκό, ο Πρέσβης της Μεγάλης Βρετανίας απήγγειλε με πάθος ποιήματα του Λόρδου Βύρωνα και όλοι μαζί στο τέλος τραγούδησαν Χατζηδάκη και Θεοδωράκη.

Η κα Μαίη Παπούλια, ο Πρέσβης κ. Δ. Ζεβελάκης εκπροσωπώντας τον Υπουργό Εξωτερικών και περισσότεροι από 25 Πρέσβεις με τις συζύγους τους, ήταν ανάμεσα στους θεατές της ξεχωριστής αυτής εκδήλωσης, που για πρώτη φορά έγινε στη χώρα μας.

Μουσική και Διπλωματία για καλό σκοπό ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά σε μεγαλύτερη αίθουσα καθώς υπήρχαν πολλοί που ζήτησαν εισιτήρια και δεν μπόρεσαν να βρουν.

163.jpg

139.jpg
126.jpg

087.jpg

081.jpg