​Οι «Καβγάδες στην Κιότζα» του Κάρλο Γκολντόνι είναι η πρώτη μεγάλη θεατρική παραγωγή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Τάκη Τζαμαργιά. Η παράσταση θα έχει τ��ν υπογραφή του Βασίλη Παπαβασιλείου, ενός σκηνοθέτη που ξέρει να παίζει με το διαβρωτικό χιούμορ αφήνοντας χώρο στους πρωταγωνιστές για ατομικά ρεσιτάλ.

Η Αλεξάνδρα Σακελλαροπούλου, ο Γιάννης Νταλιάνης, η Ελένη Ουζουνίδου, η Άντρη Θεοδότου, η Χριστίνα Μαξούρη κ.ά. πρωταγωνιστούν στο αυτοβιογραφικό έργο του Ιταλού κωμωδιογράφου, ανανεωτή της ιταλικής κωμωδίας, που δραματοποιεί τη ζωή, τις αξίες και τις συγκρούσεις της μεσαίας τάξης με ήρωες ζωντανούς, απρόβλεπτους και διασκεδαστικούς.

Οι «Καβγάδες στην Κιότζα», σημειώνει ο σκηνοθέτης, «συνθέτουν έναν παλλόμενο πίνακα ζωής, ύμνο στον κόσμο της καθημερινής ζωής και λαϊκών ανθρώπων».

Η παράσταση θα κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 19 Μαρτίου. Τα σκηνικά και τα κοστούμια επιμελείται �� Μαρί Νοέλ Σεμέ, την μουσική ο Δημήτρης Καμαρωτός, τους φωτισμούς η Ελευθερία Ντεκώ και την κίνηση ο Δημήτρης Σωτηρίου.

Πρωταγωνιστούν επίσης: Άντρη Θεοδότου, Χριστίνα Μαξούρη, Άγγελος Μπούρας, Τζωρτζίνα Παλαιοθόδωρου, Αντώνης Πριμηκύρης, Χρήστος Σαπουντζής, Μενέλαος Χαζαράκης, Νικόλας Χανακούλας και Στράτος Χρήστου.

Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Τετάρτη 19:00, Πέμπτη, Παρασκευή 21:00, Σάββατο 18:00 και 21:00 και Κυριακή 19:00.

Τιμές εισιτηρίων: 20 ευρώ (διακεκριμένη), 17 ευρώ (γενική είσοδος), 12 ευρώ (φοιτητικό), 8 ευρώ (άνεργοι, ΑΜΕΑ και μειωμένης θέασης ), ομαδικά άνω των 20 ατόμων 12 ευρώ. Κάθε Πέμπτη γενική είσοδος 12 ευρώ.