​Τρία χρόνια πέρασαν από το�� θάνατο του Μανώλη Ρασούλη και ο Δήμος Αθηναίων φρόντισε να μην χάσει καιρό και να ενημερώσει την κόρη του Ναταλία, ότι θα πρέπει να προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες για την εκταφή του πατέρα της.

«Στις 5 Μαρτίου κλείνει 3 χρόνια το "φευγιό" του Μανώλο και παλεύουμε να μαλακώσουμε την στιγμή τραγουδώντας.. Μόνο έτσι.. Tην Κυριακή γύρω στις 12:30 στο Πρώτο, έχουμε το μνημόσυνο του μπαμπά για τα 3 χρόνια...Για μια ευχή και μια τσικουδιά… 3 χρόνια σήμερα από τον θάνατο του Μανώλη Ρασούλη κ η Πολιτεία έσπευσε να τον "τιμήσει" για άλλη μία φορά, όπως "τιμά" τους ανθρώπους του Πολιτισμού της, ΑΝΗΜΕΡΑ της επετείου των τριών χρόνων να μας πει ότι πρέπει άμεσα να πάμε να τον ξεθάψουμε…Αυτά τα "ωραία"...Και τώρα, ας πενθήσουμε με την ψυχή στο στόμα», έγραψε φανερά ενοχλημένη η κόρη του γνωστού στιχουργού στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

Δηλώσεις για το θέμα έκανε και ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων Β. Καπερνάρος τονίζοντας:

«Μόνο θλίψη μπορεί να προκαλέσει η είδηση ότι ο κ. Καμίνης αφήνει τις υπηρεσίες του δήμου της Αθήνας να προχωρήσουν στην εκταφή του Μανώλη Ρασούλη. Ίσως ο Μανώλης Ρασούλης να γελούσε στο άκουσμα της, αλλά σε όλους εμάς προκαλεί θλίψη η αδιαφορία του κ. Καμίνη για τον πολιτισμό και την προσφορά του Μανώλη Ρασούλη σε αυτόν. Τον καλώ να αναλάβει την πρωτοβουλία να σταματήσει κάθε διαδικασία, κάτι που θα έπρεπε να έχει κάνει ήδη. Στον Μανώλη Ρασούλη χρωστάμε, δεν μας χρωστάει».