Όπως σας είχαμε γράψει στο star.gr, οι συνεργάτες του Σάκη Μπουλά στην «Ακτή Πειραιώς» είπαν το δικό τους «αντίο», αφιερώνοντας την παράσταση του Σαββάτου 22 Φεβρουαρίου στη μνήμη του και διαθέτοντας τα έσοδα της παράστασης σε φιλανθρωπικό σκοπό.

Σε νέα ανακοίνωση του νυχτερινού κέντρου αναφέρεται πως τα έσοδα της εν λόγω παράστασης θα διατεθούν συγκεκριμένα σε άνεργο μουσικό που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης, χωρίς φυσικά να αποκαλύπτεται η ταυτότητα του. Μάλιστα, νωρίτερα το πρωί, στο star.gr σας γράψαμε πως ο Σάκης Μπουλάς βοηθούσε οικονομικά φίλο του και γνωστό καλλιτέχνη, όσο ήταν ήταν εν ζωή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Το Σάββατο αποχαιρετήσαμε και από σκηνής τον αγαπημένο μας Σάκη. Το μικρόφωνο του θα μείνει πάντα στη θέση του και εκείνος στην καρδιά μας...
Οι αμοιβές των καλλιτεχνών από την παράσταση αυτή, θα δοθούν σε φίλο και συνεργάτη άνεργο μουσικό που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης, το όνομα του οποίου δεν θα ανακοινωθεί για ευνόητους λόγους.
Η παράδοση των χρημάτων θα γίνει μέσω τραπέζης, ώστε να εξασφαλιστεί τόσο η αξιοπιστία της κίνησης όσο και η αξιοπρέπεια του παραλήπτη.
Οι παραστάσεις μας, θα συνεχιστούν κανονικά κάθε Παρασκευή και Σάββατο, με καινούρια στοιχεία και καλεσμένους-έκπληξη, συνεχίζοντας το ψυχαγωγικό παρεΐστικο πρόγραμμα, που αγκαλιάστηκε θερμά από το κοινό από την πρώτη στιγμή και έκανε την Ακτή Πειραιώς το στέκι του φετινού Χειμώνα.
Σας περιμένουμε!
ΓκαΓκαΝτίν!»
akti.JPG