Σε μία κωμωδία του Νίκου Ζαπατίνα, το «Μια Φορά Και Ένα Μωρό», έκανε την τελευταία του εμφάνιση στον κινηματογράφο ο Σάκης Μπουλάς!

Ο καταξιωμένος καλλιτέχνης εμφανίστηκε πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη το 1987, στο «Πατρίς, Ληστεία, Οικογένεια», του Νίκο�� Ζερβού, ενώ, περίπου δέκα χρόνια μετά, έπαιξε στο «Ας Περιμένουν Οι Γυναίκες» του Σταύρου Τσιόλη.

mpoulas_moro2.jpg

«Η Αγάπη Είναι Ελέφαντας», «Λουκουμάδες Με Μέλι», «Ηθικόν Ακμαιότατον», «Το Φιλί Της Ζωής», «Πεθαίνω Για Σένα», είναι μερικές από τις επιτυχίε�� του ελληνικού κινηματογράφου στις οποίες πρωταγωνίστησε.

mpoulas_moro1.jpg

Η τελευταία φορά που είδαμε τον Σάκη Μπουλά στο σινεμά ήταν το 2011, στο «Μια Φορά Και Ένα Μωρό», υποδυόμενος τον Νώντα, έναν άνθρωπο της νύχτας, που ταξιδεύει μαζί με ένα μωρό που του άφησε κάποια από τις πρώην συντρόφους του και που δεν σκοπεύει να κρατήσει. Στην διαδρομή του, ο Νώντας συναντά τον Αλκιβιάδη (Πέτρος Φιλιππίδης), που προσπαθεί να αυτοκτονήσει στις γραμμές του τρένου επειδή η γυναίκα του τον απατά. Ο Νώντας τον λύνει και... συνεχίζουν μαζί το ταξίδι, με πολλά μπερδέματα και ανατροπές!

mpoulas_moro.jpg