Λίγο πριν αποχωρήσουν για το Φεστιβάλ του Βερολίνου, όπου η ταινία «Το Μικρό Ψάρι» θα διαγωνιστεί, οι συντελεστές της ταινίας, ο σκηνοθέτης Γιάννης Οικονομίδης και οι πρωταγωνιστές Βίκυ Παπαδοπούλου και Γιώργος Γιαννόπουλος βρέθηκαν στο πλατό της εκπομπής “LIVE U” και τα είπαν όλα στην Πόπη Τσαπανίδου. Μάλιστα, όπως είναι ήδη γνωστό η δημοσιογράφος του STAR συμμετέχει και η ίδια στην ταινία.

«Ο Βαγγέλης Μουρίκης «έφαγε» πολύ κρύο στην ταινία. Τα γυρίσματα έγιναν σε 11 εβδομάδες, που είναι πολύς χρόνος για ταινία. Οι πρόβες πήραν 6 μήνες και άλλοι 6 μήνες για την αποπεράτωση της» είπε χαρακτηριστικά ο σκηνοθέτης Γιάννης Οικονομίδης.

Για το ρόλο της μίλησε η Βίκυ Παπαδόπουλου, η οποία χρειάστηκε να βάψει τα μαλλιά της ξανθά με μαύρη ρίζα για τις ανάγκες της ταινίας: «Ήταν όμορφα και δύσκολα. Κάναμε γυρίσματα μέχρι και σε ορυχείο βωξίτη, αρκετά μέτρα κάτω από τη γη, μες την υγρασία, με τα τακούνια, άμμο, χαλίκια κτλ. αλλά άξιζε τον κόπο…».

«Δεν το λέω για να ευλογήσουμε τα γένια μιας αλλά αυτή η ταινία είναι έργο τέχνης. Είναι αναγνώσιμη από όλες τις ηλικίες και μπορεί να τη δουν από 5 έως 105 ετών! Αυτή είναι η επιτυχία της» είπε ο Γιώργος Γιαννόπουλος.

Κολακευτική αναφορά έκανε ο πρόεδρος της κριτικής επιτροπής του Φεστιβάλ για την ταινία.

«Το Μικρό Ψάρι» θα προβληθεί στο Φεστιβάλ Βερολίνου την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου και στους κινηματογράφους στις 27 Μαρτίου.

ΔΕΙΤΕ τη συνέντευξη τους και αποκλειστικά πλάνα από τα γυρίσματα