Τρία χρόνια μετά το θάνατο του σπουδαίου Μανώλη Ρασούλη, η κόρη του Ναταλί μιλά για τον πατέρα της και τους λόγους που ο ίδιος είχε δυσαρεστηθεί με τον Γιώργο Νταλάρα, τη Χάρις Αλεξίου αλλά και το Νίκο Παπάζογλου.

«Νομίζω ότι ο Γιώργος Νταλάρας -και ο κόσμος το καταλαβαίνει πια- ναι μεν είναι πολύ καλός στη δουλειά του, αλλά την κυνηγά σε βαθμό που να αδικεί τους άλλους και να μπαίνει σε συγκρούσεις. Με τον πατέρα μου είχε φτάσει σε σημείο χειροδικίας» αναφέρει χαρακτηριστικά για την κόντρα του πατέρα της με τον Γ.Νταλάρα και προσθέτει:

«Ο πατέρας μου ήταν ιδεολόγος. Το χρήμα δεν υπήρξε ποτέ κίνητρό του, κάτι που δεν ισχύει για τον Γιώργο Νταλάρα. Όμως οι διαφορές λύνονται με πιο πολιτισμένο τρόπο... Τον χτύπησε. Ο πατέρας μου δεν αντέδρασε συνειδητά, γιατί εκείνη την περίοδο είχε στραφεί σε μια φιλοσοφία της Ανατολής. Ήταν ειρηνιστής. Μετά ξεκίνησαν τα δικαστήρια σωρηδόν, όπου άρχισε να ανακαλύπτει κάποια πράγματα γύρω από τον τρόπο με τον οποίο κινείται ο κύριος Νταλάρας στο χώρο του τραγουδιού».

Τέλος, εξηγεί γιατί απομάκρυνε το στεφάνι που έστειλε στην κηδεία: «Έστειλε στεφάνι στην κηδεία, αλλά ζήτησα να το απομακρύνουν. Ήταν πολύ σοβαροί και ουσιαστικοί οι λόγοι αυτής της αντιπαράθεσης. Όλα τα στεφάνια και τα συλλυπητήρια μηνύματα του κόσμου δεν μπορούσαν να το αλλάξουν αυτό. Ο πατέρας μου είχε φύγει πια. Η ζημιά είχε γίνει».

Σχετικά με τη σχέση του Μανώλη Ρασούλη και τη Χαρούλα Αλεξίου περιγράφει: «Ήταν μια σχέση που είχε τα πάνω και τα κάτω της . Ενώθηκαν μοναδικά σε καλλιτεχνικό επίπεδο… αλλά πέρα από αυτό εκείνος τη λάτρευε!»

Όσον αφορά στο Νίκο Παπάζογλου εξιστορεί: «Με τον Νικόλα δεν προλάβαμε ποτέ να μιλήσουμε, όμως είχαν συναντηθεί λίγο πριν πεθάνει ο πατέρας μου. Μου έλεγε "Ο Νίκος δεν είναι πολύ καλά". Ήταν πολύ στεναχωρημένος και ταραγμένος. Είχαν μπλέξει σε μια αντιπαράθεση στο παρελθόν, εξαιτίας της κυκλοφορίας ενός δίσκου στο εξωτερικό, όμως όταν έμαθε ότι η κατ��σταση της υγείας του ήταν άσχημη, πήγε και τον είδε. Τον αγαπούσε πολύ. Υπάρχουν σχέσεις όμως οι οποίες είναι κατεστραμμένες από την αρχή. Έτσι συνέβη με τον Γιώργο Νταλάρα, γι' αυτό δεν συμφιλιώθηκαν ποτέ».