​Το Παζάρι Βιβλίου 2014 θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη χρονιά στην Πλατεία Κοτζιά, από την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου έως και την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014 και θα λειτουργεί καθημερινά, Σάββατα και Κυριακές από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 22:00 το βράδυ.

Το παζάρι βιβλίου διοργανώνεται από τα εκδοτικά σωματεία: Σύνδεσμος Εκδοτών Βιβλίου (Σ.ΕΚ.Β) και το Επαγγελματικό Σωματείο Εκδοτών Βιβλιοπωλών Ελλάδος (Ε.Σ.Ε.Β.Ε.).

Σύμφωνα με τους κανόνες που έχουν θέσει τα σωματεία που διοργανώνουν την εκδήλωση, τα βιβλία που θα διατεθούν προς πώληση έχουν ημερομηνία έκδοσης τουλάχιστον πέντε χρόνια πριν και κατά κανόνα δεν βρίσκονται πλέον στα ράφια των βιβλιοπωλείων. Η τιμή πώλησης των βιβλίων πρέπει να είναι περίπου το 30% της αρχικής λιανικής τιμής που είχε το βιβλίο όταν πρωτοκυκλοφόρησε.

Όλα τα βιβλία διαθέτουν αυτοκόλλητη ετικέτα ώστε το κοινό να γνωρίζει την τιμή του βιβλίου πριν φτάσει στα ταμεία.

Συμμετέχουν 180 Έλληνες εκδότες με 500.000 βιβλία όλων των κατηγοριών και για όλες τις ηλικίες. Για λίγες ημέρες όσοι επισκεφτούν το παζάρι θα μπορέσουν να βρούνε βιβλία σε πολύ χαμηλές τιμές που αρχίζουν από 50 λεπτά.

Η κεντρική είσοδος είναι από την Οδό Α��ηνάς (μπροστά από το Δημαρχείο).