​Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου μίλησε σχετικά με την ΕΡΤ, τον ελληνικό λαό, την κόρ�� του αλλά και τη θεραπεία που χρειάστηκε να ακολουθήσει όταν έπαιρνε κατάκαρδα…. την εμπιστοσύνη που του έδειχνε ο κόσμος στα καθημερινά του προβλήματα.

«Αυτό που είχα πει είναι γιατί να είναι πιο πολλοί οι διευθυντές από τους εργαζόμενους; Ήθελα να γίνει καθάρισμα με ανοιχτή την ΕΡΤ» είπε ο αγαπημένος της νεολαίος ροκ τραγουδιστής.

Ακόμη εξήγησε για τις δηλώσεις που είχε κάνει παλαιότερα για τη χούντα λέγοντας: «Ένας λαός που υποφέρει τόσο πολύ, μόνο από χούντα έχει υποφέρει έτσι».

Ο καλλιτέχνης μίλησε για την κόρη του , η οποία είναι φέτος στην Γ’ λυκείου και θα δώσει για την σχολή Καλών Τεχνών. «Στην κόρη μου λέω πράγματα μόνο όταν με ρωτάει. Δεν χρειάζεται να κάνεις μάθημα. Τα παιδιά παραδειγματίζονται από τον τρόπο ζωής των γονιών τους» είπε ο ίδιος χαρακτηριστικά.

Τέλος, παραδέχτηκε πως ένιωθε μεγάλη ευθύνη που τα νέα παιδιά τον συμβουλεύονταν, τα έπαιρνε κατάκαρδα… μέχρι που χρειάστηκε να ζητήσει τη βοήθεια ειδικού.

Δείτε τη συνέντευξη