Μετά την επιτυχημένη πορεία της πρώτης του ατομικής έκθεσης με τίτλο "Ονειρομνήμες", ο Ηλείος εικαστικός Αριστείδης Χρυσανθόπουλος διακρίθηκε κατακτώντας τη 2η θέση, στο διαγωνισμό ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΑΦΙΣΑΣ 2013 που διοργανώθηκε από την ιστοσελίδα θέατρο.gr.

Η αφίσα που επιμελήθηκε περιλαμβάνει έργο του, που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για την παράσταση "Το πένθος ταιριάζει στην Ηλέκτρα", το οποίο παρουσιάστηκε σε απόδοση - σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Κοέν και σκηνικά του κου Χρυσανθόπουλου από την Ομάδα Θεάτρου ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ από 16/2 έως 10/3/2013 στο θέατρο ΑΠΟΛΛΩΝ στον Πύργο Ηλείας.

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΧΡΥΣΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ.JPG
Ο κος Χρυσανθόπουλος αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους στήριξαν την προσπάθειά του στο διαγωνισμό καθώς και την ιστοσελίδα www.θεατρο.gr για την ευκαιρία που του έδωσε να παρουσιάσει το έργο του μέσα από τον διαγωνισμό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον διαγωνισμό συμμετείχαν δημιουργοί αφισών για σημαντικές αθηναϊκές παραστάσεις και η 2η θέση είναι πολύ σημαντική, μιας και δείχνει τις αξιόλογες προσπάθειες που γίνονται με μεράκι κι αγάπη στην Ελληνική περιφέρεια. ​