​Το θέατρο Γκλόρια και «ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΦΡΑΝΚΕΝΣΤΑΙΝ» εύχονται σε όλους Χαρούμενα Χριστούγεννα και το Νέο Ετος 2014 να φέρει μόνο όμορφες και δημιουργικές στιγμές.

«Το σπίτι του Φρανκεστάιν» για την Εορταστική περίοδο θα υποδέχεται τους θεατές τις παρακάτω ημέρες και ώρες :

Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου ώρα 9:15
Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου ώρα 7:15
Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου ώρα 9:15
Σάββατο 28 Δεκεμβρίου ώρα 6:15 και 9:15
Κυριακή 29 Δεκεμβρίου ώρα 7:15
Τετάρτη 1 Ιανουαρίου ώρα 9:15
Πέμπτη 2 Ιανουαρίου ώρα 7:15
Παρασκευή 3 Ιανουαρίου ώρα 9:15
Σάββατο 4 Ιανουαρίου ώρα 6:15 και 9:15

Κυριακή 5 Ιανουαρίου ώρα 7:15

και θα προσφέρει την δυνατότητα σε όλους να παρακολουθήσουν την παράσταση με 12 euro εισιτήριο κάθε Τετάρτη και Πέμπτη και με 15 euro εισιτήριο κάθε Παρασκευή –Σάββατο – Κυριακή.
Η ανατρεπτική κωμωδία του Μάρτιν Ντάουνινγκ, σε μετάφραση Ερρίκου Μπελιέ, με την σκηνοθετική υπογραφή του Τάσου Ιορδανίδη, σε σκηνικά του Γκάι Στεφάνου, με τα ευφάνταστα κοστούμια της Ειρήνης Τσακίρη, τον σχεδιασμό μαλλιών από τον Χρόνη Τζήμο, τις ειδικές ενδυματολογικές κατασκευές δια χειρός Δήμητρας Καίσαρη και το τερατώδες μακιγιάζ της Θάνιας Ιορδανίδου, σε συνδυασμό με την κινησιολογία και τις χορογραφίες της Ρούλας Κουτρουμπέλη, μας μεταφέρει σε μία παράλληλη διάσταση, σε ένα παράλληλο σύμπαν, όπου μέσα από ανατροπές και πολύ χιούμορ διαδραματίζονται σκηνές απείρου κάλλους, που ντύνονται μουσικά με αγαπημένα τραγούδια του διεθνούς ρεπερτορίου.
Διανομή: Τάκης Παπαματθαίου, Ορέστης Τζιόβας, Σοφία Φαραζή, Γιώργος Χρανιώτης, Μένη Κωνσταντινίδου, Σταύρος Σβήγκος, Ευθύμης Ζησάκης και η Λάουρα Νάργες.
Μια φορά και έναν καιρό, στο σπίτι του Ντόκτορ Βίκτορ Φράνκενστάιν… Ο Ντόκτορ Φρανκενστάιν ζει μαζί με τον πιστό υπηρέτη του Ιγκόρ, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον Κουασιμόδο και την οικονόμο του, Μαίρη Ράιλι. Καθημερινά προσπαθεί να αποδείξει ότι είναι η μεγαλύτερη ιδιοφυία που γέννησε ποτέ ο κόσμος. Αυτό τον έχει κάνει εμμονικό. Τόσο, που αγνοεί ακόμα και τη Μαίρη, η οποία ουσιαστικά είναι η γυναίκα της ζωής του… Τι πρόκειται να συμβεί όταν θα βρεθούν στο σπίτι του Ντόκτορ για… επίσκεψη, ο Κόμης Δράκουλας, ο λυκάνθρωπος Τάλμποτ, η Σούκι Στακχάουζ του ''True Blood'',μία ανερχόμενη σταρ του Χόλυγουντ και το Φάντασμα της όπερας.
ΘΕΑΤΡΟ ΓΚΛΟΡΙΑ
Ιπποκράτους 7, Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 3609400