Συζητήσεις γενικού ενδιαφέροντος κάθε Τετάρτη και μουσικές βραδιές κάθε Παρασκευή διοργανώνει η Λίνα Νικολακοπούλου μαζί με ένα πλήθος καλλιτεχνών… στο λιμάνι του Πειραιά.

Η σπουδαία Ελληνίδα στιχουργός δηλώνει στο Star: «Κάνουμε ένα πρόγραμμα δυόμιση ωρών μαζί με νέους τροβαδούρους» και προσθέτει: «Γίνεται γλέντι. Αυτή είναι η μανία μου. Στο τέλος θέλω να ενώνω τον κόσμο».

Σχετικά με την εποχή που ζούμε κι αν υπάρχει έμπνευση αυτήν την περίοδο, η ίδια απαντά: «Εγώ το πέρασα το στάδιο του παγώματος της καρδιάς μου. Το πέρασα 3 χρόνια πριν» και προσθέτει:

«Εγώ όταν έγραψα πριν το “Δυνατά-δυνατά” και το “Δι’ ευχών” ήταν πολλά χρόνια πριν βουλιάξουμε. Είχα πιάσει με τις κεραίες μου τα πράγματα να έρχονται».

Τέλος, η στιχουργός επεσήμανε: «Έρχεται κάτι που θα μας φέρει αντιμέτωπους με τα κουράγια μας. Τα ζητήματα μας δεν είναι μόνο οικονομικά. Είναι και η ταυτότητα μας και η δεξιότητα μας η θρυλική. Έχουμε ικανότητες οι Έλληνες. Όταν αποφασίσουμε ότι δεν είμαστε αδύναμοι και απελπισμένοι, αμέσως είμαστε γεννήτριες. Μπορούμε να παράξουμε».