Η Ηρώ Σαΐα για δύο βραδιές θα βρίσκεται στη σκηνή του Σταυρού του Νότου +, έχοντας δημιουργήσει ένα μελωδικό πρόγραμμα, μέσα από το οποίο θα μας παρουσιάσει τη νέα της δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Λευκό Χαρτί».

Με τα τραγούδια «Μια Βόλτα», «Λευκό Χαρτί» και «Άλλο Κόσμο Μάθαμε» να έχουν ήδη ξεχωρίσει στο αθηναϊκό ραδιόφωνο, καθώς και τις ήδη γνωστές ερμηνείες της σε τραγούδια σταθμούς όπως η «Μαρκίζα», «Το καναρίνι» και το «Μείνε Κοντά Μου Απόψε», η Ηρώ Σαΐα κάνει το επόμενο βήμα της με μια νέα μουσική πρόταση.

Τα τραγούδια της παράστασης δηλώνουν αναμφισβήτητα το μουσικό στίγμα αυτής της ιδιαίτερης φωνής που γοητεύει με το πρώτο κιόλας άκουσμα χάρη στα παραδοσιακά της γυρίσματα και το σημερινό προσανατολισμό της. Είτε τραγουδώντας Madredeus και Kate Bush είτε Θανάση Παπακωνσταντίνου είτε τη μελαγχολική αθωότητα του ασπρόμαυρου κινηματογράφου αλλά και μεγάλες στιγμές του έντεχνου λαϊκού τραγουδιού μας, η Ηρώ Σαΐα ξεχωρίζει ως η φωνή που διαθέτει θεατρικότητα, ευελιξία, ρομαντισμό αλλά και απόλυτη αποφασιστικότητα.

Επί σκηνής την συνοδεύουν οι συνθέτες του νέου της άλμπουμ, Άρης Βλάχος και Νεοκλής Νεοφυτίδης ενώ πλαισιώνεται από έξι εξαιρετικούς μουσικούς.

Το πρόγραμμα επιμελείται ο παραγωγός Δημήτρης Βραχνός.

Έναρξη: 22.00 | Είσοδος: 10 ευρώ (Μπύρα ή Κρασί)