​Το πιο παραμυθένιο χριστουγεννιάτικο event πραγματοποιείται φέτος στη Τεχνόπολη, στο Γκάζι.

Ο λόγος για το “Τhe Christmas Factory!”, μια γιορτινή εκδήλωση για μικρούς και μεγάλους που υπόσχεται να μας ψυχαγωγήσει και να μας βάλει στο κλίμα των ημερών.

Οι πόρτες θα είναι ανοικτές από τις 10.00 το πρωί ως τις 22.00 το βράδυ και θα επεκτείνεται σε 25.000 τ.μ. στους ανοιχτούς και κλειστούς χώρους της Τεχνόπολης. Εκεί οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα γαστρονομικό ταξίδι με ιδιαίτερες γεύσεις, να κάνουν τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους ψωνίζοντας σε χαμηλές τιμές πανέμορφα στολίδια και δώρα, να λάβουν μέρος σε διαδραστικά εργαστήρια και δραστηριότητες αλλά και να κάνουν βόλτα στο γιγάντιο carousel που θα δεσπόζει μέσα στο χώρο και όλα αυτά… υπό την μουσική υπόκρουση χορωδίας που θα μας ταξιδέψει με χριστουγεννιάτικες μελωδίες!

Το “Τhe Christmas Factory!” θα αναλάβει επίσης να ευαισθητοποιήσει περιβαλλοντικά τον κόσμο, γι αυτό και τα 500 αληθινά έλατα που θα υπάρχουν στο χώρο και θα συνθέτουν αυτό το μαγευτικό χειμωνιάτικο σκηνικό, μετά το πέρας της εκδήλωσης θα φυτευτούν σε ειδικό χώρο αναδάσωσης, από τους διοργανωτές του συγκεκριμένου event.

Επιπροσθέτως, δύο εκθέσεις θα λάβουν χώρα στο “Τhe Christmas Factory!” και ξεναγοί για όλους εσάς θα είναι οι ίδιοι οι δημιουργοί τους. Η πρώτη έκθεση είναι του Κώστα Κοτσανά με χαρακτηριστικά εκθέματα της Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας και η δεύτερη της Νίνας Καρακώστα που θα σας παρουσιάσει μια πανέμορφη συλλογή παραδοσιακών παιχνιδιών, από 3.000 πρωτότυπα και αντίγραφα παιχνίδια από όλο τον κόσμο που σίγουρα θα κάνουν αίσθηση!

Μέσα στο εορταστικό κλίμα θα είναι και ο Άγιος Βασίλης, που θα συσκευάζει και θα μοιράζει δώρα στους μικρούς μας φίλους. Στα πλαίσια του εορταστικού αυτού κλίματος ο αγαπημένος άγιος των παιδιών κάνει έκκληση σε όλο τον κόσμο να φέρει αντικείμενα που δε�� του είναι πια χρήσιμα για να τα μοιράσει σε παιδιά που το έχουν ανάγκη! Άλλωστε, το “Τhe Christmas Factory!” στηρίζει το σύλλογο «Φλόγα» και τα «Παιδικά χωριά SOS».

Η τιμή εισόδου είναι μόνο 4 ευρώ.

Καλές γιορτές σε όλους και καλή σας διασκέδαση!