Ο αυθεντικός Άγιος Βασίλης με τα λευκά γένια και την κόκκινη φορεσιά του, αυτός ο ίδιος Άγιος Βασίλης, φέτος, αφήνει για λίγο τις προετοιμασίες στο χωριό του, τους αγαπημένους του ταράνδους και το εργαστήριό του και έρχεται να συναντήσει τους φίλους του, μικρούς και μεγάλους, στην Αθήνα και στο Santa Claus Kingdom! Ο Άγιος Βασίλης θα πραγματοποιήσει τα εγκαίνια του πάρκου το Σάββατο 30 Νοεμβρίου και θα βρίσκεται στο Πάρκο έως και την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου.​

Για δύο ολόκληρες ημέρες (30/11 & 1/12) θα μας δώσει την αγάπη του και θα μας μεταδώσει λίγη από τη μαγεία του και την καλή θέληση του πνεύματος των Χριστουγέννων! Ο Άγιος Βασίλης θα φωτογραφίζεται με τα παιδάκια, θα υπογράφει αυτόγραφα και θα μας αποκαλύψει όλα τα μυστικά του! Ο Άγιος Βασίλης θα επισκεφτεί και παιδάκια σε ιδρύματα, που δεν έχουν τη δυνατότητα να πάνε κοντά του.

Μαζί του και η χορωδία των μικρών Φιλανδών φίλων μας που θα τραγουδήσει τα αυθεντικά κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια από την πατρίδα του, τη Λαπωνία.

Η επίσκεψη του Αϊ Βασίλη πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα της Φινλανδικής Πρεσβείας.

Λίγα λόγια για το χωριό του Αϊ- Βασίλη

Το χωριό του Άγιου Βασίλη βρίσκεται σ��ον Αρκτικό Κύκλο, στο βόρειο τμήμα της Φινλανδίας. Ονομάζεται "Kορβατούντουρι" και είναι ένα παραμυθένιο τοπίο με «κουκλίστικα» σπιτάκια στο χιόνι, φωτισμένα έλατα και ταράνδους, έλκηθρα, χιονοπέδιλα και το εντυπωσιακό βραδινό "Βόρειο Σέλας" στον ορίζοντα. Το φαινόμενο αυτό δημιουργείται 100 χιλιόμετρα πάνω από την επιφάνεια της Γης και έχει εμπνεύσει με τα φανταχτερά του χρώματα πολλούς μύθους και θρύλους. Θεωρείται η πατρίδα του Αϊ-Βασίλη από τα τέλη του 19ου αιώνα. Ο άρχο��τας του χωριού είναι, φυσικά, ο λατρεμένος Άγιος Βασίλης με τα λευκά γένια και την κόκκινη φορεσιά του.

Εκθεσιακό Κέντρο M.E.C. Παιανίας

Ενιαίο εισιτήριο για όλα τα παιχνίδια

5 ευρώ για γονείς
12 ευρώ για παιδιά
ειδική πολιτική για ανέργους

ΩΡΑΡΙΟ

Το Santa Claus Kingdom λειτουργεί
30 Νοεμβρίου 2013 έως 2 Ιανουαρίου 2014
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
10 π.μ. – 10 μ.μ.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 6199 777