​Κάποιοι από εμάς έχουμε άλυτες υποθέσεις... Μερικοί τις αντιμετωπίζουμε άμεσα και τις λύνουμε εγκαίρως. Πολλοί από μας όμως τις αφήνουμε σε εκκρεμότητα. Και είναι αυτή η καθυστέρηση που κάνει τη σημασία ζωτική, ιδιαίτερα όταν οι «εκκρεμότητες» αφορούν σε οικεία πρόσωπα.

Σε ανθρώπους του στενού μας περιβάλλοντος στους οποίους δεν είπαμε όσα θέλαμε πραγματικά να πούμε ή απλά δεν προλάβαμε...
Έτσι, πολλές φ��ρές συμβαίνει η ξαφνική απώλεια ενός δικού σου προσώπου να μεγαλώνει την ανάγκη σου να απαντήσεις σε πολλά ερωτηματικά, να πεις όσα δεν μπόρεσες να του πεις όταν ζούσε και να «κλείσεις» τις παρεξηγήσεις μαζί του.

Σε μια ανάλογη «άλυτη υπόθεση» αναφέρεται και το θεατρικό κείμενο της Ελένης Ζιώγα με τίτλο «Το μυστικό της κυρίας Έλεν» που θα παρουσιαστεί για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν σε νέο χώρο αυτή τη φορά, στο Μικρό Παλλάς, από την Τρίτη 5 Νοεμβρίου (και κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 9μ.μ.).

Μια παράσταση σε σκηνοθεσία της Μαριάννας Κάλμπαρη, που κατέκτησε το κοινό από την πρώτη στιγμή που παίχτηκε καθώς μιλούσε στο υποσυνείδητο πολλών από εμάς, που τείνουμε να αναβάλλουμε για το μέλλον την επίλυση σημαντικών θεμάτων.

«Συνοδοιπόρος» σε αυτό το ταξίδι στο χρόνο είναι η ονειρική μουσική της Ευανθίας Ρεμπούτσικα.

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Μαριάννα Κάλμπαρη

Σκηνικά-Κοστούμια: Κωνσταντίνος Ζαμάνης

Μουσική: Ευανθία Ρεμπούτσικα

Φωτισμοί: Στέλλα Κάλτσoυ

Βοηθός Σκηνοθέτη: Μιχάλης Κωνσταντινίδης

Παίζει η Ελένη Ζιώγα

Εμφανίζεται η Μυρτώ Καρέκου

Τιμές εισιτηρίων: 15€, 12€ φοιτητικό

ΗΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ: 4-5 , 11-12, 18-19

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ: 2-3, 9-10, 16- 17.