Δέκα χρόνια μετά, η Ευανθία Ρεμπούτσικα μάς ταξιδεύει και πάλι στην «Πολίτικη κουζίνα»! Με οδηγό την μουσική θα ταξιδέψουμε και πάλι στο λιμάνι της πόλης, στα ηλιοβασιλέματα του Βοσπόρου, στη νοσταλγία του Ελληνισμού, στο μπαχάρι και την κανέλλα…..

Μέσα από το soundtrack της ταινίας «Πολίτικη κουζίνα», το οποίο θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά ολόκληρο στο Παλλάς, σε 2 μοναδικές παραστάσεις, τη Δευτέρα 18 και την Τρίτη 19 Νοεμβρίου, στις 9 το βράδυ θα περιπλανηθούμε θα αναπολήσουμε και θα συγκινηθούμε για όλα αυτά που είχαμε, που χάσαμε και που σίγουρα κάποια μέρα θα ξαναβρούμε ….

Συντελεστές παράστασης

Σκηνοθεσία: Ελευθερία Ντεκώ - Ραχήλ Καλαντζοπούλου, ήχος: Νίκος Βεκύρης, φωτισμοί: Ελευθερία Ντεκώ, διεύθυνση παραγωγής: Ερωφίλη Γκόνου, βοηθός παραγωγής: Μελίνα Μπομποτά, παραγωγή: Ελληνική Θεαμάτων - Cantini.

Πληροφορίες

Παλλάς, CityLink: Βουκουρεστίου 5 - Αθήνα, τηλ.: 210 3213100. Τιμές εισιτηρίων: 50, 45, 40, 35, 30, 25, 15 ευρώ, φοιτητικό: 20 ευρώ, ανέργων: 15 ευρώ (από το ταμείο). Προπώληση: ταμεία Παλλάς, καταστήματα: Γερμανός, Public, Παπασωτηρίου, Ιανός, Hondos Center, Ticket hour, Τράπεζα Πειραιώς, τηλεφωνικά: 210 8938100, ηλεκτρονικά: www.ellthea.gr και www.tickethour.com.