Ο "φίλος μου ο Λευτεράκης", η κλασική κωμωδία που περιστρέφεται γύρω από έναν μπερμπάντη σύζυγο και τ��ν φανταστικό φίλο που επινοεί για να καλύπτει τις κουτσουκέλες του, έκανε πρεμιέρα και η Αγγελική Δαλιάνη πήγε να δει το έτερο της ήμισυ Μάνο Παπαγιάννη εν δράσει.

Ο Βασίλης Κούκουρας απ΄την άλλη δεν μπορεί πλέον να βλέπει με τίποτα τον εαυτό του στις επαναλήψεις του "Κωνσταντίνου και Ελένης"

«Τον βλέπω, αλλά αποφεύγω. Σ΄όλους τους ηθοποιούς υπάρχει αυτό το αχ πως ήμουν και πως έγινα. Βεβαίως εγώ θεωρώ πως δεν έχω αλλάξει τόσο πολύ. Δεν θέλω να το βλέπω γιατί... όχι με στεναχωρεί, λέω πώς έπαιζα έτσι;» είπε στην κάμερα του Star.

Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου, η Βάσω Γουλιελμάκη, η Μαρία Ανδρούτσου και οι υπόλοιποι ηθοποιοί που ζωντανεύουν τους χαράκτηρες του έργου δεν έχουν τέτοια προβλήματα. Αντίθετα καταφέρνουν με το παίξιμο τους να φτιάξουν τη διάθεση ακόμα και του συνήθως απαισιόδοξου Γιώργου Παρτσαλάκη.

«Πρέπει ν΄αγωνιστούμε, έχουμε παιδιά, πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι, έχουμε αγώνα μπροστά μας και η ζωή τελικά είναι ωραία, αυτή που είναι.» είπε ο κύριος Παρτσαλάκης.