Εντυπωσιακό είναι το διαφημιστικό σποτ της παράστασης «Προσοχή! Ο πρίγκιπας λερώνει», το οποίο έχει σκοπό να διευρύνει το κοινό του λυρικού τραγουδιού.

Εκθαμβωτικές σοπράνο ποζάρουν με φόντο ένα ποπ αρτ σκηνικό, όταν ξαφνικά ιπτάμενες τούρτες προσγειώνονται στο πρόσωπό τους!

16577735_IMG_1916.limghandler.jpg
«Οι τούρτες και το ποπ σκηνικό σκέφτηκα ότι θα "κάθονταν" ευχάριστα στα μάτια των παιδιών» είπε χαρακτηριστικά ο Θωμάς Μοσχόπουλος που διασκεύασε το παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν «Ο πρίγκιπας χοιροβοσκός».

16577737_IMG_1957.limghandler.jpg

Για τον Θωμά Μοσχόπουλο, στα παραμύθια του Αντερσεν κυριαρχεί η αμφισημία. Οι ιστορίες του ισορροπούν το δράμα και την κωμωδία, το συναίσθημα και τον κυνισμό, τη γοητεία και την απογοήτευση. Και στο παραμύθι που διασκεύασε οι ήρωες δεν είναι καθόλου αναμενόμενοι και σίγουρα όχι ιδανικοί.

16577738_IMG_1970.limghandler.jpg
«Οι πρίγκιπες και ο πριγκ��πισσες λερώνονται και λερώνουν, χάνουν τις βεβαιότητές τους αλλά και την αλαζονεία τους, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο για ένα παραμύθι πιο βιωμένο, πιο πραγματικό, πιο χειροπιαστό. Οι ανατροπές των κλισέ διακατέχουν την ιστορία και αυτό είναι κάτι που φέρω κατευθείαν από τις παιδικές μου μνήμες!» επισημαίνει ο ίδιος.