​Με την παρουσίαση της παράστασης «Πάντα γελαστοί και γελασμένοι» στο θέατρο Βράχων, θα ολοκληρωνόταν η περιοδεία του Θάνου Μικρούτσικου.

Ο ίδιος όμως, όπως και οι συντελεστές της παράστασης αποφάσισαν να ακυρώσουν την προγραμματισμένη συναυλία για τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου, ως ένδειξη οργής και διαμαρτυρίας για την άγρια δολοφονία του συναδέλφου τους Παύλου Φύσσα, με σκοπό «να μην γίνει γιορτή και ο ήχος τους να σιωπήσει» όπως έγραφε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση τους.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση:

«Σκοπεύαμε να ολοκληρώσουμε τη φετινή θριαμβευτική περιοδεία της παράστασης "Πάντα γελαστοί και γελασμένοι" με μια συναυλία γιορτή στο θέατρο Βράχων του Βύρωνα, τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου.

Τα τελευταία γεγονότα στο Πέραμα, στο Μελιγαλά και ιδίως η άγρια δολοφονία του συναδέλφου Παύλου Φύσσα από ναζιστές δολοφόνους της «Χρυσής Αυγής», μας πλημμύρισαν όλους με θλίψη και οργή.

Το λιγότερο που έχουμε να κάνουμε για την μνήμη του Παύλου Φύσσα είναι εκείνο το βράδυ να μην γίνει γιορτή και ο ήχος μας να σιωπήσει. Το περισσότερο είναι η καθημερινή επαγρύπνηση ενάντια στο φασισμό και στο ναζισμό.

«Μεγάλο ποτάμι φουσκωμένο η οργή του λαού». Σ΄ αυτό πρέπει να είμαστε όλοι μαζί.

Θάνος Μικρούτσικος , Μανώλης Μητσιάς, Γιάννης Κότσιρας, Δημήτρης Μπάσης, Ρίτα Αντωνοπούλου

mikroutsikos_afisa_2013_09_01-428x600.jpg

Η επιστροφή των χρημάτων στους κατόχους εισιτηρίων θα γίνει ως εξής:

1. Για όσους αγόρασαν με πιστωτική κάρτα από το internet- viva.gr ή από κάποιο άλλο σημείο προπώλησης: τα χρήματα θα επιστραφούν αυτόματα στο λογαριασμό τους από τη Viva.

2. Για όσους αγόρασαν εισιτήρια με μετρητά από τα Public, Seven Spots, Παπασωτηρίου και από τα σημεία προπώλησης του Φεστιβάλ Βύρωνα: την ημέρα της συναυλίας Δευτέρα 23/9 από το ταμείο του Θεάτρου Βράχων ώρα 19.00-22.30 με την επίδειξη του εισιτηρίου τους».

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση:
Menta Art Events 210 8617577
Cricos Productions 210 6109513

Viva.gr 11876