Ρεπορτάζ: Σοφία Βάγκα​

Αγαπούν την Ελλάδα, έχουν φανατικό κοινό στην Αθήνα και το έδειξαν με το παραπάνω!

Το θρυλικό ροκ συγκρότημα, οι «Scorpions», επέλεξαν τη χώρα μας για να βιντεοσκοπήσουν το dvd τους, που θα κυκλοφορήσει σε 47 χώρες του κόσμου.

Τρεις προγραμματισμένες συναυλίες, στις 11 -12 και 14 Σεπτεμβρίου, στο θέατρο Λυκαβηττού θα αφήσουν ιστορία … με τους Scorpions επί σκηνής να ερμηνεύουν διαχρονικές επιτυχίες τους, χωρίς τον ήχο της ηλεκτρικής κιθάρας αυτή τη φορά, αλλά unplugged, σε μια ιδιαίτερα «ακουστική» ατμόσφαιρα. Ένα project διοργανωμένο από το MTV unplugged.

Το star.gr ήταν εκεί στη δεύτερη συναυλία τους και σας δίνουμε μια μικρή γεύση από τη μοναδική αυτή εμφάνιση των Scorpions.

IMG-20130912-WA000.jpg
To σκηνικό απλό με στοιχεία από τη μυθολογία αλλά και την αρχαία Ελλάδα, ελληνικές σημαίες ν�� ανεμίζουν και σε ένα άκρως «ατμοσφαιρικό κλίμα», το συγκρότημα βγαίνει στη σκηνή με τον Klaus Meine να καλωσορίζει το κοινό λέγοντας: «Καλησπέρα, Αθήνα!»

IMG-20130912-WA002.jpg
Η δεύτερη συναυλία ξεκινά με το «Sting in the tail» από τον τελευταίο και ομώνυμο δίσκο τους, ενώ ακολουθούν κομμάτια που ερμηνεύουν για πρώτη φορά σε συναυλία.

IMG-20130912-WA001.jpg
Ο κόσμος τους αποθεώνει στα αγαπημένα «Send me an angel», «Still Loving You», «Born To Touch Your Feelings», «When the smoke goes down», και «Rock You Like a Hurricane», ενώ ο Klaus αφιερώνει στο κοινό της Αθήνας το «Νo one Like You», φορώντας στον ώμο του την ελληνική σημαία. Το «Wind of change» ερμήνευσαν σε μια μοναδική εκτέλεση με τον τραγουδιστή των Α-ha, Μόρτεν Χάκετ.

IMG-20130912-WA003.jpg
Το bonus της βραδιάς;;; Δύο τραγούδια θα επαναλαμβάνονταν στο τέλος, όπως ενημέρωσαν από την αρχή της συναυλίας… αυτά ήταν το «Wind of change» και το «Rock You Like a Hurricane».

Το καλύτερο όμως ήταν η επιθυμία του Klaus να πει ένα τραγούδι για τους fans… το «Holiday» άρχισε να ακούγεται στο θέατρο Λυκαβηττού, τα χειροκροτήματα ασταμάτητα και αυτό … δεν συμπεριλαμβανόταν στα κομμάτια της συναυλίας…!