Ρεπορτάζ: Μαρία Κυπραίου

Σάλο προκάλεσε τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο η υποτιθέμενη είδηση για «κόντρα» μεταξύ του Γιώργου Κιμούλη και του Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

Σύμφωνα με όσα γράφτηκαν, ο κύριος Κιμούλης στις 2 Αυγούστου εκνευρισμένος από τα δυνατά ντεσιμπέλ της συναυλίας του Βασίλη Παπακωνσταντίνου που γινόταν σε κοντινή απόσταση, από το χώρο που παιζόταν η θεατρική παράσταση «Μήδεια», σταμάτησε την παράσταση δηλώνοντας στο κοινό που είχε πάει για να τον δει ότι έτσι δεν μπορεί να παίξει, συμπληρώνοντας έξαλλος πως δεν θα ξαναπατήσει το πόδι του στην Αλεξανδρούπολη. Μάλιστα ο πρωταγωνιστής ενημέρωσε τον κόσμο να περάσει από το ταμείο να πάρει πίσω τα χρήματά του.

Η αλήθεια όμως είναι άλλη και το star.gr την αποκαλύπτει… Η συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου πραγματοποιήθηκε στις 2 Αυγούστου στο δημοτικό στάδιο "Φώτης Κοσμάς" της Αλεξανδρούπολης. Την ίδια μέρα όμως στο Κηποθέατρο του Πάρκου Εγνατία, που είναι κοντά με το εν λόγω δημοτικό στάδιο, δεν παίχτηκε η παράσταση του Γιώργου Κιμούλη αλλά αυτή του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, ο «Επιθεωρήτης».

Στην παράσταση πήγαν όλα καλά και οι θεατές έμειναν κατευχαριστημένοι. Έτσι μας επιβεβαίωσε το γραφείο τύπου του δημαρχείου της Αλεξανδρούπολης.

Όσο ��ια την παράσταση «Μήδεια» πραγματοποιήθηκε στις 31 Ιουλίου στο Θέατρο Πάρκου Εγνατία.