«Όταν ο φακός κινείται από τον πόθο , δίνει άλλη οπτική στο χαρακτήρα» δήλωσε σε συνέντευξη του ο σκηνοθέτης Πέδρο Αλμοδοβάρ, παραδεχόμενος τη λατρεία του προς τη μούσα του, Πενέλοπε Κρουζ, για την οποία έγραψε αποκλειστικά το “Γύρνα Πίσω”, μετά την “Kαυτή Σάρκα”.
pedroandpen460.jpg
Penelope+Cruz+Pedro+Almodovar+Attend+Broken+lfI5HZaTarfl.jpg

Οι δυό τους συνεργάζονται ξανά στην κωμωδία «Δεν κρατιέμαι», η οποία κάνει την πρεμιέρα της στις 21 Μαρτίου.
pasajeros2.jpg
«Με την Πενέλοπε ήταν η πρώτη φορά που ένιωσα σεξουαλική έλξη με ηθοποιό μου. Η επιθυμία μου βέβαια ήταν ελεγχόμενη, γιατί συνήθως δεν έχω σεξουαλικές σχέσεις με γυναίκες» είχε παραδεχτεί σε παλιότερη συνέντευξη του ο Αλμοδοβάρ. Μάλιστα αποκάλυψε πως όταν την είδε πρώτη φορά εκείνη ήταν 17 ετών και είχε τηλεφωνήσει στον ατζέντη της να του δώσει συγχαρητήρια. «Ο τρόπος που μιλούσε ήταν πολύ ασυνήθιστος αλλά ταυτόχρονα εξαιρετικά φυσικός και αυθεντικός» είπε χαρακτηριστικά.
pedro-almodovar-and-penelope-cruz-madrids-5liDg9.jpg
Στην ταινία «Δεν κρατιέμαι» η 38χρονη και βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός έχει μικρό αλλά χαρακτηριστικό ρόλο, ενώ μαζί της παίζει και ο Αντόνιο Μπαντέρας. Η ταινία που εκτυλίσσεται μέσα σ’ένα αεροπλάνο, σηματοδοτεί την επιστροφή του μεγάλου Ισπανού δημιουργού στην κωμωδία.
32E571D55AF3C868C6B51FB8BBCC5E.jpg