Τρία θρυλικά συγκροτήματα που έχουν γράψει ιστορία στη ροκ μουσική, ζωντανε��ουν τις μνήμες από τις συναυλίες τους… προσφέροντας αξέχαστες στιγμές μέσω της οθόνης!
Η πρώτη προβολή γίνεται στις 24- 27 Ιανουαρίου με το «Led Zeppelin: Celebration Day» από τη συναυλία του συγκροτήματος το Δεκέμβριο του 2007 στο Λονδίνο, όπου η διάσημη μπάντα των Ρόμπερτ Πλαντ και Τζίμι Πέιτζ έδωσε ένα ξεχωριστό σόου.
Στη συνέχεια, στις 9 και 10 Φεβρουαρίου ακολουθεί το «Rolling Stones:50th Anniversary Marathon» με σπάνιο ιστορικό υλικό από την πορεία του γκρουπ του Μικ Τζάγκερ και της παρέας του.
Τον κύκλο του «Rockin΄Megaron» κλείνει με το «Queen Concert» στις 23 και 24 Μαρτίου, με την ανεπανάληπτη συναυλία των Queen στη Βουδαπέστη τον Ιούλιο του 1986.
Εκτός από τις ροκ μουσικές παραστάσεις στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης ακολουθούν κι άλλες εκδη��ώσεις βραδιές όπερας, ενώ μάλιστα την ημέρα των ερωτευμένων, στις 14 Φεβρουαρίου, φιλοξενείται ο μοναδικός τενόρος Ανδρέας Μποτσέλι, μέσω ζωντανής μετάδοσης της συναυλίας «Passione» που θα δώσει στην Ιταλία, ενώ πολλά υποσχόμενες είναι οι προγραμματισμένες «Μουσικές Βραδιές στο Μπαρ» !