Ξεκίνησε το χριστουγεννιάτικο bazaar με τη διάθεση 200.000 βιβλίων από τις εφημερίδες «Το Βήμα» και «Τα Νέα», τα οποία πωλούνται στην τιμή του ενός 1 ευρώ το ένα!
Τα έσοδα θα διατεθούν στην οικονομική ενίσχυση του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων. Mεγάλη ήταν η ανταπόκριση του κόσμου την πρώτη μέρα του bazaar, το οποίο θα διαρκέσει έως τις 16 Δεκεμβρίου και γίνεται στην Τεχνόπολις στο Γκάζι.
Από σήμερα Παρασκευή χορωδίες και μουσικά σύνολα θα δώσουν ρυθμό και χριστουγεννιάτικο χρώμα στη φιλανθρωπική διοργάνωση του Βήμα FM 99,5.
Στην έναρξη του φιλανθρωπικού bazzar παρευρέθηκε πλήθος προσωπικοτήτων από τον καλλιτεχνικό, πολιτικό και επιχειρηματικό κόσμο. Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του Διονύση Σαββόπουλου που είπε το εξής: «Αλληλεγγύη, αλληλεγγύη, αλληλεγγύη είναι ο μόνος τρόπος για να γίνει ο χρόνος καινούριος».
Η ενέργεια υλοποιείται με την ευγενική υποστήριξη του Ομίλου Επιχειρήσεων Μυτιληναίος, της WIND, της Mercedes – Benz Hellas, της Lipton, του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς (Ο.Λ.Π.) και της Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων.
Σχετικά με το ΚΥΑΔΑ
Πέραν των άλλων υπηρεσιών που παρέχει, το ΚΥΑΔΑ συγκεντρώνει και διανέμει είδη τροφίμων, ιματισμού και υπόδησης σε όσους προσέρχονται ή φιλοξενούνται στους χώρους του καθώς και σε οικογένειες ή μεμονωμένα άτομα, τα οποία εντοπίζονται από τις δικές του ή άλλες κοινωνικές υπηρεσίες, ενορίες και άλλους συνεργαζόμενους φορείς. Το κέντρο παρέχει καθημερινά 1.500 μερίδες φαγητού σε άπορους και άστεγους Έλληνες και αλλοδαπούς