Ο ηθοποιός, Γιώργος Χωραφάς, είναι και δηλώνει ακόμα… ερωτευμένος με τη γυναίκα του!

Σε συνέντευξη του σήμερα μίλησε για την ελληνική ψυχή του, για την σχέση της κόρης του με Έλληνα και για την γυναίκα με την οποία είναι μαζί 40 ολόκληρα χρόνια.

«Η ψυχή μου είναι πολ�� ελληνική. Η κοινωνία που γνωρίζω είναι γαλλική. Κάθε φορά που έρχομαι εκπλήσσομαι με το πόσο γοητευτικοί και ταλαντούχοι είναι οι Έλληνες… Μακάρι και οι Γάλλοι να είχαν τόσο πολύ ποιότητα… Ο Έλληνας είναι ο καλύτερος πολίτης του κόσμου, γιατί είναι ο πιο ενημερωμένος, επειδή έχει «φάει» πολύ παγωμένο νερό πάνω του! Ζει ένα τέτοιο μπάχαλο, όμως όλο αυτό θα βγει σε καλό. Υπάρχει ρατσισμός, βλακεία και είναι εύκολο να λένε ότι ο Έλληνας είναι τεμπέλης», είπε τονίζοντας πώς είναι περήφανος για τους Έλληνες και είναι υπερήφανος που είναι Έλληνας.

Ο κ. Χωραφάς αποκάλυψε ακόμα ότι η κόρη του έχει σχέση με Έλληνα, ενώ είναι χαλαρός με τις επιλογές των παιδιών του. «Είμαι εντελώς χαλαρός με τις επιλογές των παιδιών μου. Αποδέχομαι τα παιδιά μου και αυτά που κάνουν… Δεν θα με χαλάσει να γίνω παππούς», είπε ακόμα.

Τέλος, μόλις η κουβέντα έφτασε στην σύζυγο του δεν μπόρεσε να κρύψει… τον έρωτα του, ο οποίος όπως είπε κρατάει 40 χρόνια.

«Είμαι 40 χρόνια με την γυναίκα μου. Είμαι πολύ τυχερός που την βρήκα. Είναι δυνατή, σέξι, έξυπνη, αστεία. Αν δεν ήταν έτσι δεν θα ήμασταν μαζί» είπε και πρόσθεσε αστειευόμενος «Είμαι 40 χρόνια ερωτευμένος, τι μπορώ να κάνω για αυτό;».

Μάλιστα, όπως υποστήριξε, ίσως αυτός είναι και ο λόγος, που «κρατιέται» ακόμα τόσο νέος.

Ο κ. Χωραφάς πρωταγωνιστεί στην ταινία "Papadopoulos & Sons", μια ταινία που όπως σας είχαμε πει αναφέρεται στις... ευκαιρίες της κρίσης.

Δείτε τι λέει στο βίντεο από την εκπομπή "Πρωινό mou"​