​Ο Σαμ (Κρις Πέιν), ένας 20χρονος έμπορος κλείνει μία συμφωνία τη μέρα που μαθαίνει ότι ο πατέρας του βρίσκει αιφνίδιο θάνατο. Παρά τις αντιρρήσεις του, ο Σαμ καλείται στο πατρικό του, όπου πρέπει να τακτοποιήσει την ��ληρονομιά του πατέρα του και να επανασυνδεθεί με την οικογένειά του. Ενώ ικανοποιεί τις τελευταίες επιθυμίες του πατέρα του, ο Σαμ ανακαλύπτει ένα συγκλονιστικό μυστικό που φέρνει τα πάνω-κάτω. Έχει μία 30χρονη αδερφή, τη Φράνκι (Ελίζαμπεθ Μπανκς) την ύπαρξη της οποίας αγνοούσε. Όσο εξελίσσεται η σχέση τους, ο Σαμ αναγκάζεται να αναθεωρήσει όσα πίστευε για την οικογένειά του και να επανεξετάσει στην πορεία τις δικές του επιλογές!

Αν η παραπάνω ιστορία σας έκανε ΚΛΙΚ…. Τότε μια βόλτα στον κινηματογράφο αρκεί για να τη δείτε να εξελίσσεται ζωντανά μπροστά σας!

Από την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου, η ταινία της Feelgood με τίτλο «Άνθρωποι σαν κι εμας» θα αρχίσει να προβάλλεται στις ελληνικές αίθουσες με σκοπό να μας ταξ��δέψει στην πραγματική ιστορία του νεαρού Σαμ!!

Παίζουν: Chris Pine, Elizabeth Banks, Olivia Wilde, Michael Hall D’Addario, Philip Baker Hall, Mark Duplass και Michelle Pfeiffer

Σκηνοθεσία: Αlex Kurtzman

Σενάριο: Alex Kurtzman & Roberto Orci & Jody Lambert