Φ​έτος συμπληρώνονται είκοσι ολόκληρα χρόνια από την έκδοση του κλασικού πλέον πρωτοχρονιάτικου μυθιστορήματος του Ευγένιου Τριβιζά "Οι πειρατές της καμινάδας", που εξακολουθεί να μαγεύει τους μικρούς αναγνώστες με τις περιπέτειες των δύο πειρατών που παίρνουν τη θέση του Αϊ-Βασίλη, και μετράει ήδη την 34η ανατύπωσή του.


Οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ γιορτάζουν την επέτειο αυτή παρουσιάζοντας ένα νέο πρωτοχρονιάτικο βιβλίο του διεθνούς φήμης συγγραφέα, μια ξεκαρδιστική περιπέτεια με τίτλο: Τα Χριστούγεννα της Λούλας Στρουμπουλούλας -Οι περιπέτειες μιας τετράπαχης γαλοπούλας.

Το βιβλίο προσφέρεται με εικοσαετή εγγύηση. Αν μετά από είκοσι χρόνια πάψει να σας διασκεδάζει, τότε μπορείτε να το επιστρέψετε.


H Λούλα Στρουμπουλούλα, η τετράπαχη γαλοπούλα, δεν είναι ένα συνηθισμένο πουλερικό. Δε δέχεται αδιαμαρτύρητα τη μοίρα της. Μόλις αντιλαμβάνεται, παραμονές Χριστουγέννων, ότι ο κύριος και η κυρία Ζαρζαφούτη σκοπεύουν να την κάνουν ψητή στο φούρνο, αναλαμβάνει αμέσως δράση. Κρύβεται, μεταμφιέζεται, εξαφανίζεται, ελίσσεται, ακόμα και κομάντος με μαύρη μάσκα γίνεται, ώσπου για καλή της τύχη, ένα λεπτό ακριβώς προτού την εκτελέσουν, βρίσκει σε ένα σεντούκι κάτι που θα αλλάξει για πάντα τη ζωή της αλλά και τη ζωή του ζεύγους Ζαρζαφούτη.

Ένα ξεκαρδιστικό βιβλίο που σίγουρα θα αγαπηθεί από τα παιδιά, τους μεγάλους και τις γαλοπούλες όλου του κόσμου. Ιδίως από τις γαλοπούλες!

Τα Χριστούγεννα της Λούλας της Στρουμπουλούλας
Οι περιπέτειες μιας τετράπαχης γαλοπούλας

Συγγραφέας: Ευγένιος Τριβιζάς
Εικονογράφηση: Ράνια Βαρβάκη
Σειρά: Εικονογραφημένα βιβλία για μικρά παιδιά
Πρώτη έκδοση: Οκτώβριος 2012
Σελ.: 80 - Τιμή: 13,99€ - ISBN: 978-960-496-739-1