Ο Πέτρος Γαϊτάνος όπως σας γράψαμε στο star.gr, εξέφρασε την συμπάθεια του στη Χρυσή Αυγή, λέγοντας πως του αρέσει ο τσαμπουκάς της και πως θα ήθελε πολύ να κάνει ο,τι κάνουν και οι Χρυσαυγίτες!

Τα λόγια του δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστα ο καλλιτεχνικός κόσμος.

Μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή, ο Σταμάτης Κραουνάκης είπε ανέκδοτα: «Ο Γαϊτάνος ρίχνει "τίμιο ξύλο", «Ο Τσακ Νόρις δεν γνωρίζει τον Πέτρο ΓαΪτάνο», «Άσε μας ρε Πέτρο που δεν έχει αφήσει παγκάρι για παγκάρι»!

Και συνέχισε λέγοντας πως «με τσάκισε ο Γαϊτάνος με τα χρυσαυγίτικα του, με νοιάζει που βγαίνει να πει ότι γουστάρει χρυσαυγίτικο τσαμπουκά και ρίχνει τον εαυτό του; Ένας αχταρμάς γυφτοβυζαντινού με make up κάθε Πάσχα στα νύχια του κουτσομπολιού και στα κατεβατά υβρεολογίου».

Και ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας όμως μιλώντας στο Star τόνισε πως : «Ο καθένας είναι υπεύθυνος αυτών που λέει... Δηλαδή θα μπορούσα να βγω και να τα χώσω στον Γαϊτάνο, αλλά δεν θα το κάνω! Δεν χρειάζεται να συμφωνήσω με τον Γαϊτάνο, έχει την ελευθερία της γνώμης του να λέει ό,τι θέλει ο άνθρωπος. Αυτός κρίνεται για από αυτά που λέει».