Το Lust Decade παρουσιάζει τo 2o Lust Decade Exhibition την Παρασκευή 19, Σάββατο 20 και Κυριακή 21 Οκτωβρίου στον υπέροχο χώρο της ATOPOS CVC (Σαλαμίνος 72, Μεταξουργείο).

Το Lust Decade επαναπροσδιορίζει το t-shirt σαν όχημα καλλιτεχνικής έκφρασης και πολυδιάστατης χρήσης στην 2η Έκθεση των σχεδιαστών του που φιλοδοξεί να γίνει η ετήσια γιορτή του t-shirt!

Μετά το περσινό πετυχημένο 1ο Lust Decade Exhibition, η δημιουργική κολεκτίβα σας προσκαλεί σε ένα διαδραστικό τριήμερο γεμάτο t-shirts, workshops, σχεδιαστικούς διαγωνισμούς, live a/w performances, video installations, πειραματικές εκτυπώσεις με πηγή έμπνευσης την κουλτούρα του t-shirt όπου εκθέματα, κοινό και καλλιτέχνες αλληλεπιδρούν σε μόνιμη βάση.

Δρώμενα: Έκθεση t-shirt, Interactive Installations, Σχεδιαστικός Διαγωνισμός, Designers Battle, Creative Workshops, Live Artwork Show, Experimental Printings

Συμμετέχουν: Busybuilding - eproductions, Don40, Faze, Inva, mnm design, Greg Papagrigoriou, Simek, Costas Tsitsigkos, Chris Wheatman, Georgina Zacharaki,
Lust Decade team

Η Έκθεση θα εγκαινιαστεί την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου στις 20:30 με ένα opening party στον χώρο της ATOPOS CVC. Το βράδυ των εγκαινίων οι καλλιτέχνες Faze και Inva θα παρέμβουν στον χώρο δημιουργώντας ένα εικαστικό σε ένα Live artwork show μπροστά στους επισκέπτες, το οποίο θα αποτελέσει και έκθεμα τις υπόλοιπες ημέρες της Έκθεσης. Παράλληλα θα εγκαινιασ��εί και ο σχεδιαστικός διαγωνισμός που θα διαρκέσει όλο το τριήμερο όπου οι επισκέπτες θα αξιολογούν τα έργα τα οποία έχουν υποβάλλει οι δημιουργοί της κολεκτίβας.

To Σάββατο 20/10 οι καλλιτέχνες του Lust Decade Simek, Greg Papagrigoriou, Costas Tsitsigkos και Don40 θα διαγωνιστούν σε ένα Live Σχεδιαστικό Battle χρωματίζοντας με πινέλα τεράστια t-shirts με το κοινό να επιλέγει τον νικητή δια βοής. Παράλληλα, οι mnm design σε συνεργασία με τον Greg. Papagrigoriou θα διοργανώσουν ένα stencils workshop, ενώ ο Chris Wheatman θα δημιουργεί χειροποίητα t-shirts αλληλεπιδρώντας με το κοινό.

Η Κυριακή 21/10 είναι ημέρα αφιερωμένη σε πειραματικές εκτυπώσεις σε συνεργασία με την ομάδα THIS HEART IS A PIPE BOMB όπου παλιές ξεθωριασμένες στάμπες θα «αναγεννηθούν» με έντονες νέες εκτυπώσεις και σε εναλλακτικές χρήσεις των t-shirt σε συνε��γασία με το σύγχρονο εργαστήρι τέχνης.
Φέρτε μαζί το παλιό σας t shirt να φτιάξουμε τσάντες, κρεμάστρες, καρφίτσες, κολιέ και άλλα διακοσμητικά και χρηστικά αντικείμενα.

Info:
Πότε: Παρασκευή 19, Σάββατο 20, Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012
Τοποθεσία: ATOPOS cvc, Σαλαμίνος 72, Μεταξουργείο TK 104 35
Ώρες Λειτουργίας: Παρασκευή 20:00 – 24:00 / Σάββατο 11:00 – 20:00 / Κυριακή 11:00 – 20:00
Είσοδος: Δωρεάν

Αναλυτικό Πρόγραμμα Εκδηλώσεων παράλληλα με την Έκθεση:
Παρασκευή 19/10:
20:30 Opening Party & Live a/w show
Σάββατο 20/10:
13:00 Designers Battle
16:00 Stencils Workshop & Handmade t-shirt designs
Κυριακή 21/10:
13:00 Reuse/Recycle your old t-shirt
16:00 Πειραματικές Εκτυπώσεις