Από αύριο Δευτέρα, ξεκινά η προπώληση καρτών διαρκείας, για το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας, Νύχτες Πρεμιέρας.

Η προπώληση, θα ξεκινήσει στις 10 Σεπτεμβρίου, από το απόγευμα, σε όλους τους κινηματογράφους του φεστιβάλ (αίθουσες Δαναός 1 & 2, Odeon Όπερα 1 & 2 και Ιντεάλ), δίνοντας δύο ημέρες περιθώριο στην αποκλειστική πώληση καρτών.

Για όγδοη χρονιά, η τιμή του εισιτηρίου θα μείνει στα 6 ευρώ για τις βραδινές προβολές, ενώ θα συνεχιστούν και οι πρωινές προβολές, με εισιτήριο 4 ευρώ. Οι απογευματινές, θα έχουν εισιτήριο 5 ευρώ.

Παράλληλα, θα κυκλοφορήσουν κάρτες διαρκείας των 10, 20 και 25 προβολών, διατηρώντας επίσης τις τιμές στα ίδια επίπεδα, με έκπτωση της τάξης του 50% ανά προβολή.

Αναλυτικά, οι κάρτες διαρκείας των 10 προβολών θα πωλούνται προς 35 ευρώ, οι κάρτες των 20 προβολών προς 60 ευρώ και αυτές των 25 προβολών προς 75 ευρώ.

Οι αγοραστές των μεγάλων καρτών θα παίρνουν και ένα κουπόνι για να παραλάβουν την πρόσκληση της πρεμιέρας, την οποία θα μπορούν να παραλάβουν τις ημέρες Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, 17 - 19 Σεπτεμβρίου, 11:00 – 18:00 από το γραφείο Τύπου του Φεστιβάλ (1ος Όροφος Βιβλιοπωλείου Ιανός, Σταδίου 24).

Η είσοδος στις προβολές θα γίνεται αυστηρά με την επίδειξη της κάρτας και του μηδενικού εισιτηρίου (απόδειξη αγοράς).

Εισιτήρια θα αρχίσουν να πωλούνται την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου.