​Μετά από 25 χρόνια θηριωδιών και ταξιδιών από την Lemuria εώς τον Sirius B οι Therion πραγματοποιούν μία Μega-Eυρωπαϊκή περιοδεία για να γιορτάσουν τα 25 χρόνια της ύπαρξής τους!! Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει η Ελλάδα από το πρόγραμμά τους, ειδικά μετά το θριαμβευτικό sold out της τελευταίας τους εμφάνισης. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο πως η λέξη "therion" προέρχεται από την Ελληνική λέξη θηρίον!!!

Αυτή θα είναι η τελευταία τους περιοδεία με δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα, μία στις 20 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη και μία στις 21 Οκτωβρίου στην Αθήνα, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει μια μεγάλη περίοδος σιωπής..! Μαζί τους θα εμφανιστούν οι Elyose και οι Αntalgia.

Το βασικό ιδρυτικό μέλος των Therion, ο Christofer Johnson ανακοίνωσε ότι δεν θα υπάρξουν τακτικές κυκλοφορίες άλμπουμ και περιοδείες για αρκετά χρόνια. Το συγκρότημα θα εμφανίζεται σε φεστιβάλ ανά διαστήματα, αλλά πέρα από αυτές τις εμφανίσεις, θα επικεντρωθο��ν σε διαφορετικές δραστηριότητες.
Η πρώτη δραστηριότητα είναι ένα καλλιτεχνικό έργο για τον εορτασμό της 25ης επετείου του συγκροτήματος και περιλαμβάνει την κυκλοφορία ενός CD με τίτλο "Les Fleurs Du Mal", το οποίο θα πωλείται στις συναυλίες της Flowers of Evil περιοδείας του συγκροτήματος στην Ευρώπη. Το άλμπουμ θα διατεθεί ύστερα σε καταστήματα πώλησης δίσκων. Αυτήν την στιγμή, κανείς δεν γνωρίζει το περιεχόμενο του άλμπουμ καθώς, μέχρι την πρώτη συναυλία, δεν θα σταλούν προωθητικά αντίτυπα στα μέσα ενημέρωσης.

Σε κάθε συναυλία της Flowers of Evil περιοδείας, ο Christofer Johnsson έχει ανακοινώσει ότι θα φωτογραφίζεται με τους φανς, και θα περνά αρκετό χρόνο γνωρίζοντάς τους, γράφοντας αφιερώσεις σε CD's, και μιλώντας με τους παρεβρισκόμενο��ς στις συναυλίες του. Μόλις ολοκληρωθεί αυτό το πρότζεκτ το συγκρότημα θα δουλέψει πάνω σε μία rock όπερα, ένα τεράστιο έργο που θα χρειαστεί πολλά χρόνια ώσπου να ολοκληρωθεί.
Το 1987 γεννήθηκε στη Σουηδία ένα Mega-Therion και ο βρυχηθμός του ακούστηκε στα πέρατα της Γης!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Σάββατο 20 Οκτωβρίου - Principal club theatre - Μύλος (Αν. Γεωργίου 56), ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Κυριακή 21 Οκτωβρίου- GAGARIN 205, ΑΘΗΝΑ

Τιμές Εισιτηρίων:

Θεσσαλονίκη: 25 ευρώ (προπώληση) - 28 ευρώ (ταμείο)

Αθήνα: 28 ευρώ

H προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε ήδη.
Σημεία προπώλησης
TICKET HOUSE | MUSICLAND | ALLOU! FUN PARK | STER CINEMAS ESCAPE (IΛΙΟΝ) | www.123tickets.gr www.spicyentertainment.gr
Επικοινωνία με media: promo@thespicyeffect.com