​Το Σάββατο 1η Σεπτεμβρίου παρουσιάζεται το έργο «Περικλής» του Ουίλιαμ Σαίξπηρ σε σκηνοθεσία Ιωάννη Χουβαρδά από το Εθνικό Θέατρο, συνεχίζοντας έτσι τις Βραδιές Θεάτρου που οργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων στο Θέατρο του Αττικού Άλσους.
Έργο της ωριμότητας του μεγάλου ελισαβετιανού, ο Περικλής συμπυκνώνει την εμπειρία μιας ολόκληρης ζωής σε ένα εντυπωσιακό θέαμα, που «ταξιδεύει» σε όλη τη Μεσόγειο και διασχίζει μαγικά το χρόνο. Στο έργο συνδυάζονται έξοχα το δραματικό με το κωμικό στοιχείο και η κοινωνική περιπέτεια με την υπαρξιακή αναζήτηση, μέσα από συνεχείς εναλλαγές και εκπλήξεις.
Παίζουν: Χρήστος Λούλης , Λυδία Φωτοπούλου, Γιάννης Βογιατζής , Δημήτρης Πιατάς , Μηνάς Χατζησάββας , Στεφανία Γουλιώτη , Μαρία Σκουλά.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ώρα έναρξης: 20.30
Είσοδος 10€
Προπώληση εισιτηρίων: Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων (Ακαδημίας 50), Δευτέρα έως Παρασκευή: 10:00 έως 15:00.
Στο θέατρο του Αττικού Άλσους θα γίνεται πώληση μόνο για την παράσταση της ημέρας από τις 19.00 έως την έναρξη της παράστασης.
Θέατρο Αττικού Άλσους: Η είσοδος στο θέατρο είναι από την οδό Καρπενησιώτη επί του περιφερειακού Γαλατσίου (Τουρκοβούνια).
Η πρόσβαση στο Θέατρο γίνεται από τον κόμβο Κηφισίας – Κατεχάκη μέσω της οδού Μουσών (μπροστά από το ΛΗΤΩ) ή από την οδό Πατησίων μέσω της Λεωφόρου Γαλατσίου, Πρωτοπαπαδάκη.