​ Οι Astronauts, παρέα με τον «πρίγκιπα της house», κλείνουν θεαματικά το ελληνικό καλοκαίρι! Ο Doctor Dru, που τους τελευταίους τέσσερις μήνες ακούγεται πιο δυνατά από ποτέ με το hit του «The voice of Dru», στις 30 Αυγούστου θα βρίσκεται στο Γκαζάκι για να δονήσει μοναδικά την πρωτεύουσα και την επόμενη μέρα στην Καβάλα!

Ο Doctor Dru –που πρόσφατα πρωταγωνίστησε στο MTV Mobile Beats Festival, στη Γερμανία– ξεκίνησε να ασχολείται παιδιόθεν με το πεντάγραμμο, «μεταλλάσσοντας», αρχικά, τα κατσαρολικά της μαμάς του σε ντραμς. Ο καλλιτέχνης από το Αμβούργο γρήγορα έκανε «ντου» στα μουσικά δρώμενα, ως support σε τεράσ��ια ονόματα, μεταξύ των οποίων ο R. Kelly. Ένα ατύχημα στο skateboarding είχε ως αποτέλεσμα να σπάσει και τα δυο του χέρια και, έτσι, αναγκαστικά, απομακρύνθηκε από την άλλη μεγάλη του αγάπη...

Μεταξύ των άλλων, έχει κάνει παραγωγές για icons του, όπως ο μέγας Bootsy Collins, ενώ το 2010 ίδρυσε τη Jeudi Records με ομοϊδεάτες φίλους του. Φυσική εξέλιξη της πορείας του ήταν το ντεμπούτο του στη δισκογραφία: το «Ooh Gosh!», βρέθηκε για εβδομάδες στο top 5 των ευρωπαϊκών dance charts, ενώ έβαλε τη σφραγίδα του στην παραγωγή του «Juicy Fruit», μιας από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του περσινού καλοκαιριού. Συνεργάστηκε με το δίδυμο των Adana Twins για το «Everyday», ενώ το «The Voice of Dru», που κυκλοφόρησε τον Μάιο, έσπασε τα κοντέρ στις προτιμήσεις των fans της house. Για την ακρίβεια, μέσα σε μόλις 5 μέρες, σκαρφάλωσε στην κορυφή των Deephouse Beatport Charts, καθιστώντας τη «φωνή» του Doctor Dru στο απόλυτο must του φετινού καλοκαιριού!
Ο καλλιτέχνης θα παίξει στο Γκαζάκι στις 30 Αυγούστου, ενώ την επόμενη μέρα θα βρίσκεται στην Καβάλα, και πιο συγκεκριμένα στο Vento Lounge Bar, όπου θα τον απολαύσει το πολυπληθές–και εκεί–κοινό του. Στο warming up-και στα δύο live του-θα είναι ο γνωστός Kαβαλιώτης DJ Skinny, που είναι αναπόσπαστος από τους Astronauts και ο οποίος, με τη σειρά του, θα βάλει φωτιά στην κονσόλα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

DOCTOR DRU
Πέμπτη 30 Αυγούστου, Γκαζάκι (Τριπτοπολέμου 31, Γκάζι)
Είσοδος ελεύθερη

ώρα: 23.00