Η Χάρις Αλεξίου και η Δήμητρα Γαλάνη ταξιδεύουν το φετινό καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα και παρουσιάζουν την ευχάριστη μουσική πλευρά της ζωής.

Οι δυο τραγουδίστριες έδωσαν συνέντευξη, όπου μίλησαν και για την οικονομική κρίση που βιώνει η χώρα μας , αλλά και για την αντιμετώπιση της.

«Νιώθω κι εγώ, όπως όλος ο κόσμος ότι περπατάμε σε ένα τεντωμένο σκοινί. Τη μια θέλω να ελπίζω, την άλλη απογοητεύομαι, την άλλη πιστεύω ότι ο ίδιος άνθρωπος πρέπει να αγωνιστεί για να αλλάξει τα πράγματα. Ζω κι εγώ αυτό το άγνωστο. Και ανησυχώ για τα παιδιά, τα παιδιά μας, που πάνε να στήσουνε τη ζωή τους», δηλώνει η Χαρούλα Αλεξίου.

Και στον ίδιο τόνο προσθέτει πως «όλοι βρισκόμαστε στον ίδιο παρανομαστή. Και αυτοί που μέχρι τώρα τα είχαν καταφέρει και οι άλλοι. Γι’ αυτό πρέπει συνεχώς να αγωνιζόμαστε και κυρίως να είμαστε ο ένας πλάι στον άλλον».

Η Δήμητρα Γαλάνη υποστηρίζει πως «είναι μια εποχή που πρέπει να επαναπροσδιορίσουμε πάρα πολλά πράγματα και ιδιαίτερα τη σχέση μας με τους ίδιους μας τους εαυτούς μας. Βρισκόμαστε μπροστά σε τεράστια διλήμματα και πρέπει να πάρουμε πολύ μεγάλες αποφάσεις και να μπορέσουμε να κάνουμε το επόμενο βήμα».

Ακόμα, υποστηρίζει πως «πρέπει να ενηλικιωθούμε ως πολίτες και να διεκδικήσουμε αυτό που μας αξίζει. Δεν είμαστε αυτό που βγαίνει προς τα έξω. Θωρώ ότι περισσότερο από ποτέ πρέπει να κοιταχτούμε μέσα μας, αλλά και δίπλα μας. Δεν μπορούμε πλέον να αναβάλουμε ούτε τα «όχι μας ούτε τα «ναι» μας. Και αυτή η διαδικασία θέλει παρέα».