​Το 20o Φεστιβάλ Κασσάνδρας έχει ήδη ξεκινήσει από τις 7 Ιουλίου και ολοκληρώνεται στις 19 Αυγούστου στο Αμφιθέατρο της Σίβηρης στη Χαλκιδική!

Οι σημαντικότερες μουσικές και θεατρικές παραστάσεις του καλοκαιριού θα παρουσιαστούν για 20η συνεχή χρονιά και φέτος με αγαπημένα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής όπως Δήμητρα Γαλάνη, Χαρούλα Αλεξίου, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Ευανθία Ρεμπούτσικα, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Μπάμπης Στόκας, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και πολλοί άλλοι, θα δροσίσουν τις καλοκαιρινές μας βραδιές! Αλλά και στο θέατρο θα φιλοξενηθούν σημαντικές παραστάσεις -«ορόσημα» του αρχαίου ελληνικού θεάτρου, όπως «Οιδίπους Τύραννος», «Ιππής», «Ιφιγένεια εν Αυλίδι», «Όρνιθες», «Εκκλησιάζουσες», παιδικές παραστάσεις αλλά και μουσικοθεατρικά έργα που αγαπηθήκαν από το κοινό, όπως «Το Μεγάλο μας Τσίρκο» και «Αναζητώντας τον Αττίκ».
Οι δύο εκθέσεις με γλυπτική σε πέτρα του Βασίλη Παυλή και γλυπτική σε μάρμαρο του Παρασκευά Μάγειρα, που θα φιλοξενηθούν στον κλειστό εκθεσιακό χώρο του ��μφιθεάτρου της Σίβηρης παρουσιάζουν πτυχές της σύγχρονης εικαστικής τέχνης και έρχονται να συμπληρώσουν το πολύχρωμο μωσαϊκό των φετινών εκδηλώσεων.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΕΚΚΛΗΣΙΑΖΟΥΣΕΣ- Κ.ΚΟΚΛΑΣ- Δ.ΛΑΜΠΡΟΓΙΑΝΝΗ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΟΙ ΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ - ΚΑΡΜΕΝ ΡΟΥΓΓΕΡΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΣΥΝΑΥΛΙΑ- ΓΑΛΑΝΗ-ΑΛΕΞΙΟΥ

ΔΕΥΤΕΡΑ13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΤΣΙΡΚΟ

Σ. ΞΑΡΧΑΚΟΣ- Ι. ΚΑΜΠΑΝΕΛΛΗΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΣΥΝΑΥΛΙΑ-Ε. ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ- Μ. ΣΤΟΚΑΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΣΥΝΑΥΛΙΑ -ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ-ΚΑΡΟΤΟΝΕ-ΜΠΟΥΛΑΣ-ΣΤΑΡΟΒΑΣ-ΚΟΥΤΡΑΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΙΑ- ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑΣ


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Αμφιθέατρο της Σίβηρης στη ��αλκιδική
Από τις 7 Ιουλίου μέχρι τις 19 Αυγούστου 2012
Προπώληση εισιτηρίων Στα γραφεία του Φεστιβάλ και στο www.viva.gr